Kino Tavast ry tarjoaa hämeenlinnalaisille ilmaisen Suomi-Filmi sing along -yhteislaulutapahtuman tiistaina 21.4. 2015 klo 18.  Yhteistyössä Vanajan laulun kanssa toteutetussa näytöksessä pääsee katsomaan kotimaisen elokuvan rakastetuimpia musiikkikohtauksia ja samalla laulamaan kappaleita. Kohtauksissa on sing along -tekstitys, joten sanoja ei tarvitse osata ulkoa. Siispä kaikki laulutaitoiset virittelemään leffamuistoja tai ihmettelemään Suomi-Filmin monipuolisuutta. Mukana myös Hämeenlinnan oma hurmuripoika Tauno Palo Ansansa kanssa.

Valkokankaalla nähdään loistavia tähtiä, ikimuistoisia säveliä ja suuria tunteita. Suomi-Filmi sing along -koosteeseen kuuluvat muun muassa ”Romanssi”, ”Vaimoke”, ”Silmät tummat kuin yö”, “Leila”, “Seitsemän tuntia onnehen”, ”Sinua, sinua rakastan”, ”Lentävä kalakukko”, “Pot, pot, pot, pot, potkut sain”, ”Kulkurin valssi”, ”Katupoikien laulu”, “On lautalla pienoinen kahvila” ja ”Rosvo-Roope”. Esitys on kuratoitu ja koottu Kavissa, Kansallisessa audiovisuaalisessa instituutissa.

Bio Rexissä järjestettävä näytös on siis ilmainen, mutta jos haluatte, voitte ostaa arpoja, joiden tuotolla osaltaan katetaan esityskuluja. Ilmaisliput hankitaan Bio Rexin kassalta tai verkkokaupasta. Katsojia pyydetään saapumaan hyvissä ajoin tai hankkimaan ilmaisliput ennakkoon. Arvat maksavat 3 € kappale ja tuplamäärän saa 5€:lla. Päävoittona on teatteriliput kahdelle Hämeenlinnan teatteriin, lisäksi paljon muita elokuvallisia voittoja.

Tulkaa kokemaan ja näkemään Hämeenlinnan ensimmäinen sing along -esitys. Helsingissä katsomot ovat olleet aina täynnä. Nyt yleisö pääsee osallistumaan ja laulu raikumaan. Ja saa toki tulla vain kuuntelemaankin! Nähdään hämeenlinnalaiset Bio Rexissä ensi tiistaina klo 18.00.

Elokuva on digitaalisessa formaatissa. Siinä ei ole taukoja ja se kestää noin tunnin. Ilmaisliput voi noutaa Bio Rexistä.