Kavin Hämeenlinnan aluesarjan ensimmäinen scifi-elokuva Alien 3 nähdään ensi tiistaina Bio Rexissä.  Elokuvan ohjaaja David Fincher on niittänyt mainetta muun muassa elokuvillaan Seitsemän (1995), Benjamin Buttonin uskomaton elämä (2008) ja The Social Network (2010).  Hän on Philip Strickin mukaan tullut tunnetuksi myös Madonnan, George Michaelin, Billy Idolin ja Pepsi-Colan videoiden ohjaajana. Fincherin ilmaisussa on Stickin mielestä särmää ja kuvasommittelun tajua. Sen sijaan Strickiä häiritsee Fincherin halu keskeyttää jokainen otos jo muutaman sekunnin jälkeen.

Kaikkiaan Alien-scifi-elokuvia on kuusi, joista jokaisen on ohjannut eri henkilö. Viimeisin on vuodelta 2012.

 

Oman mielipiteesi Alien 3:sta voit muodostaa ti 12.5. klo 18 Bio Rexissä valkokankaan äärellä. Elokuva on kielletty alle 16-vuotiailta ja se kestää kelaustaukojen kanssa noin noin 2,5 tuntia.  Liput maksavat vain 5 €. Ota siis kaveri mukaan pelkäämään samalla rahalla, jonka jo yksin maksaisit jostain muusta elokuvasta.