Jokavuotinen Rakkautta ja anarkiaa -festivaali alkoi viime torstaina Helsingissä ja jatkuu ensi viikonloppuun saakka.  Ohjelmistossa on valtava määrä eri genreihin kuuluvia nykyelokuvia Suomesta ja eri puolilta maailmaa. Elokuvat on jaettu pariinkymmeneen eri teemaan. Esityspaikoissa voi myös nähdä indie- ja lyhytelokuvia ja joissain esityksissä on kansainvälisiä vieraita.

Viime vuonna vuosi vuodelta laajentuneen festivaalin annista nautti 62 000 kävijää.  Huomenna sunnuntaina ja tulevana tiistaina voisi esimerkiksi tutustua Bollywood-elokuvaan. Lauantaina 26.9. klo 16 Andorrassa nähdään Ylen uusia novellielokuvia. Salla Taskisen Puuttuminen-elokuvan, joka kertoo muotisuunnittelijanaisesta uran ja äitiyden ristiaallokossa, on käsikirjoittanut hämeenlinnalainen näytelmäkirjailija Elina Snicker.

Festivaalille ehtii vielä.  70 euron hintaisella sarjalipulla pääsee 11 esitykseen. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen vaan sopii myös ryhmälle. Yhden esityksen liput maksavat 8 – 9 €.  Ostoksia voi tehdä myös verkossa. Alla linkki ohjelmaan.

Festivaaliohjelma