Kavi eli Kansallinen audiovisuaalinen instituutti tarjoaa alakoululaisille ilmaisen elokuvanäytöksen Ronja Ryövärintytär,  joka perustuu Astrid Lindgrenin samannimiseen lastenromaaniin. Elokuva esitetään Bio Marilynissä tiistaina 20.10. klo 8.30.  Elokuvan kesto on  noin 2 h 15 minuuttia ja alaikäraja 7 vuotta.

Luokkien ilmoittautumiset näytökseen torstaina 1.  lokakuuta alkaen klo 12.00.  Paikkoja on 140 ensimmäiselle. Ilmoittautuneet ja mukaan mahtuneet saavat ilmoittautumisajan päätyttyä (8.10. mennessä) vahvistusviestin ja lisäohjeet.

Päivitys pe 2.10. ja 7.10.

NÄYTÖS ON TÄYNNÄ JA VARALLAKIN ON RUNSAASTI VÄKEÄ!

Kiitos ilmoittautumisista. Tulijoita olisi ollut yli 600, ilmoittautuneita ryhmiä 26. Mukaan mahtuneille on ilmoitettu ja kaikki ovat vahvistaneet tulonsa näytökseen. Jos peruutuksia tulee, ilmoitamme varalla oleville ryhmille.

Kino Tavast ry  selvittää mahdollisuudet lisänäytöksiin esimerkiksi seuraavalla viikolla. Pyrimme myös kehittämään ilmoittautumisjärjestelmää. Mahdollisesti ilmaisia/halpahintaisia koululaisnäytöksiä järjestetään vielä tänä syksynä eri luokka-asteille.