Sofia Coppolan Lost in Translation (2003 USA/Japani) on seuraava Kavin aluesarjan näytös Bio Marilynissä.  Elokuvan päätähtiä ovat Bill Murray ja Scarlett Johansson. Johansson oli elokuvaa kuvattaessa vain 17-vuotias, vaikka hänen esittämänsä Charlotte on yli parikymppinen. Viisikymmentäkolmevuotiaan Murrayn esittämä Bob Harris on ikääntyvä filmitähti. Kaksi yksinäistä sielua kohtaa Tokiossa, ja siitä syntyy Lost in Translation!

Noin parissakymmenessä päivässä kuvatun filmin käsikirjoitus palkittiin  aikoinaan myös Oscarilla.  Bill Murrayn sanotaan pitävän elokuvaa parhaimpanaan.

Kinotavastilaiset järjestävät elokuvan jälkeen keskustelun. Taitavan ja omintakeisen – elokuvamaailmassa harvinaisen – naisohjaajan elokuvasta  vaihdetaan ajatuksia Olutravintola Birgerissä. Elokuva kestää noin 105 minuuttia ja se on kielletty alle 12-vuotiailta.

Lue lisää IMDB