Myymme Kansallisen audiovisuaalisen instituutin Kavin Koko vuosi rakkautta -seinäkalenteria vuodelle 2017 syksyn kahdessa viimeisessä näytöksessä Bio Rex Verkatehtaalla

  • ti 22.11. (Kieslowskin Kolme väriä:Valkoinen 1993) klo 17.50 -18.00 ja elokuvan jälkeen n. 19.35 – 19.45 sekä
  • ma 5.12. (Kristiina Rosendahl, The Idealist 2015) klo 17.50 – 18.00 ja elokuvan jälkeen noin 19.55 – 20.05.

Kalenterin teemana on rakkaus kotimaisessa elokuvassa. Rakkaus on elokuvan kantava voima. Kotimaisessa elokuvassa rakkaus on melodraaman suurta kuohuntaa, kiusauksia ja viettelyä, kepeän komedian väärinkäsityksiä ja mustasukkaisuutta. Kalenterin upeissa mustavalkokuvissa on edustettuna mm. elokuvat Ihmiset suviyössäNiskavuoren naiset ja Sininen varjo. Tähdistä kuvissa on esillä mm. hämeenlinnalainen filmien sankari Tauno Palo,  ohjaajana että näyttelijänä loistanut Teuvo Tulio, Aulangolla traagisesti savupiippuun pudonnut Sirkka Sari ja aikansa kohutuimpiin näyttelijöihin kuulunut Anneli Sauli.

Kalenteri on toimiva lahjaidea miltei jokaiselle nuorelle ja aikuiselle. Vaikka olemme miltei digitalisoineet omat kalenterimme, yksi perinteinen puolustaa vielä paikkaansa useimmissa talouksissa. Ensi vuonna juhlimme 100-vuotiasta Suomea, joten siinäkin mielessä kalenteri on ajankohtainen. Tämän voi antaa rakastetulle, mummolle, äidille, isälle, työnantajalle, yhteistyökumppanille tai pitää itse, jos siitä ei sittenkään henno luopua. Nyt vaan tilaamaan, varaamaan ja ostamaan.

Kalenterin hinta on 12 €. Postituskulut tarvittaessa 3 €. Alempana on täytettävä varauslomake. Otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme maksun ja toimituksen yksityiskohdista. Kalenterin ostamalla tuet myös Kino Tavast ry:n esitystoimintaa.

Näytöksissä kalenterit maksetaan käteisellä ja mielellään tasarahalla. Maksaa voi myös pankkitilillemme etukäteen ja ottaa kuitin mukaan Verkatehtaalle. Kalenterin postituksesta tai muunlaisesta toimituksesta voi sopia tarvittaessa erikseen.