Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi ilman elävää kuvaa, on Filmihullu-lehden motto. Jos olet samaa mieltä, olet ehkä  jo tilannut lehden tai ainakin harkinnut sitä. Filmihullu määrittelee itsensä kriittiseksi elokuva- ja tv-lehdeksi. Suomen vanhimman elokuvalehden päätoimittajana toimi useita vuosia Peter von Bagh, nyt hänen edesmentyään tehtävää hoitaa toimittaja-kirjailija Lauri Timonen, joka työskenteli aiemmin Baghin assistenttina.

Filmihullussa käsitellään laajasti elokuvaa taiteen lajina, elokuvan historiaa ja klassikkofilmejä, mutta myös nykyelokuvaa.  Filmihullu on asiantunteva ja lähes aikakauskirjatyyppinen julkaisu, jonka tekstit ovat lähtöisin pääasiassa elokuvatutkijoiden, aiheeseen vihkiytyneiden kirjailijoiden ja kriitikoiden kynästä. Huolella kirjoitetut artikkelit ovat käyttökelpoisia vielä vuosienkin jälkeen.

Tilatessasi lehden Kino Tavast ry:n kautta, saat tämän vuoden viimeisen numeron kaupan päälle. Irtonumeron hinta on 8,50 €. Ensi vuoden kestotilaushinta on 49 €. Tilaustarjous on voimassa 27.11. mennessä jätettynä. Mikäli haluat tilata lehden kauttamme, ilmoita nimesi ja postiosoitteesi Ota yhteyttä -lomakkeella tai sähköpostitse kinotavast (AT) gmail.com