Kavin aluesarjaan, jota esitetään Bio Rexissä Verkatehtaalla, saa ostaa lippuja Bio Rexistä elokuvateatterin aukioloaikoina tai Bio Rexin verkkokaupasta, jolloin liput saa kätevästi joko puhelimeen tai pdf-lippuina tulostettavaksi. Ostapa kerralla koko sarja (35 €) tai liput tärppielokuviisi (5 € aikuinen, 3 € alle 12-vuotias). Näin vältyt jonottamasta lippuluukulla viime hetkellä. Tästä syksyn ohjelmistoon.

Kino Tavast ry:n ensimmäiseen ”elokuvakerhosarjaan”, joka muodostuu syksyn  pohjoismaisista elokuvista, saa ostaa lippuja tämänpäiväisessä Louder than Bombs -ilmaisnäytöksessä Kumppanuustalolla klo 17.45 alkaen ja myös sarjan seuraavan näytöksen alussa ma 2.10. samassa paikassa. Lisäksi Kino Tavast ry:n väki myy sarjalippuja ainakin syyskuun aluesarjanäytöksissä. Niitä voi tiedustella myös verkkosivujen Ota yhteyttä -lomakkeella.

Tällä kertaa kolmen elokuvan sarjalippu on 10 €:n hintaan tarjolla kaikille. Yhdistyksen jäsenyyttä ei siis edellytetä. Kuukauden pohjoismainen elokuva -sarjaan voi ostaa myös näytöskohtaisia lippuja (4 €), mutta niitä myydään vain esityspäivinä klo 17.45 alkaen. Kuukauden pohjoismainen -sarja