Nyt on hyvä hetki liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenkampanjamme erikoisetuineen on käynnissä vuoden loppuun saakka. Jos liityt ja maksat jäsenmaksun (15 €) loppuvuodesta 2017, ensi vuonna sinulta ei peritä lainkaan jäsenmaksua vaan vasta 2019. Saat siis nyt liittymällä yhden vapaavuoden jäsenmaksusta.

Normaalit jäsenetumme tarkistetaan vuosittain. Nykyiset ovat seuraavat:

  • henkilökohtainen 20% :n alennus jäsenkorttia näyttämällä (ma-to) elokuvateatteri Bio Rexin normaalihintaisen ohjelmiston lippujen hinnasta. Hyvä tarjous paljon leffassa käyvälle, joka ei saa muita alennuksia.
  • Edisodi-lehden tilaus jäsenhintaan tämän vuoden loppuun asti. Säästö 32 €/vuodessa. Tarjous täällä.
  • Jäsenille pyritään järjestämään vuosittain ainakin yksi ilmainen elokuvanäytös. (Tänä vuonna kaikkiaan kuusi, joista kaksi vielä tulossa.)

Jäsenet saavat jäsenpostia tarpeen mukaan ja voivat vaikuttaa yhdistyksen toimintaan. Vuosikokous pidetään helmi-huhtikuussa ja sen lisäksi järjestetään jäsentapaamisia  1 – 2 kertaa vuodessa. Elokuvanäytösten jälkeen järjestetään keskustelutilaisuuksia. Säännöllinen vain jäsenille suunnattu elokuvakerhotoiminta on suunnitelmissamme.

Arvostamme yhtä lailla yhdistystä jäsenmaksulla tukevia kuin aktiivisia ja toimeliaita jäseniä. Yhdistyksen tavoitteita on esitelty täällä.

Yhdistykseen voi liittyä täyttämällä verkkolomakkeen  tai näytöksissä, joissa yhdistyksen edustajilta voi pyytää jäsenhakemuslomakkeita. Saat jäsenkortin maksettuasi ensimmäisen jäsenmaksusi (15 €). Maksuohjeet saat sähköpostiisi, puhelimeesi tai näytöksissä.

Jäsenmaksutulot kattavat yhdistystoiminnan pakollisia menoja kuten kotisivun ylläpitoa. Niiden avulla järjestetään elokuvanäytöksiä  ja niistä koostuu osa yhdistyksen omaa pääomaa, jota tarvitaan esimerkiksi omarahoitusosuudeksi apurahojen hakuun. Mitä enemmän jäseniä on, sitä enemmän voimme järjestää toimintaa.