Kino Tavast ry myy Kavin seinäkalenteria syyskauden lopuissa näytöksissä. Kalenteri koostuu Erik Blombergin kuvaamien ja ohjaamien elokuvien kuvista.

Blomberg (1913–1996) oli kuvaaja, elokuvaohjaaja ja tuottaja. Yhdessä vaimonsa ja työtoverinsa Mirjami Kuosmasen kanssa hän viimeisteli Nyrki Tapiovaaralta kesken jääneen Miehen tien (1940). Työparin elokuva Valkoinen peura (1952) palkittiin Cannesin elokuvajuhlilla sekä Golden Globella. Blomberg ohjasi myös kaksi muuta Kuosmasen käsikirjoittamaa elokuvaa, Kun on tunteet (1954) ja Kihlaus (1955). KAVIn tuoreiden restaurointien puitteissa tekijäpari on jälleen ajankohtainen: edellä mainitut elokuvat esitetään elokuvateatteri Orionissa keväällä 2018.

Kalenterin hinta on 14 € ja yhdistyksen jäsenille 12 €.  Kalenterin voi varata etukäteen yhteydenottolomakkeella ja valitsemalla siitä kohdan muu asia. Tarvittaessa toimitellaan   muutenkin, ja Hämeenlinnan keskustaa kauemmaksi postimaksun hinnalla. Nostalgiset kuvat, selkeä kookas kalenteri, sopii itselle tai lahjaksi, vaikka pukinkonttiin. Tulot menevät Kansalliselle Audiovisuaaliselle Instituutille ja Kino Tavast ry:lle.

Kalenteri 2018