Long Story Short -elokuvan (Tanska 2015) näytös on siirretty Kumppanuustalon teknisten ongelmien vuoksi Hätilään Hämeenlinnan Yhteiskoulun Tuomelan auditorioon (Tuomelankatu 20).

Tuomelan auditoriossa on iso valkokangas ja hyvät edellytykset nauttia elokuvasta. Katsojia pitkänomaiseen elokuvateatterimaiseen tilaan mahtuu noin 75. Parkkipaikkoja on pihassa. Jos sää on hyvä, keskustassa asuvat saavat samalla mukavan reippaan iltalenkin joko rautatieaseman tai Viipurin-Aulangontien kautta. Sisäänkäynti auditorioon pääovesta.

Long Story Short on tulevaisuudenlupaus May el-Toukhyn romanttinen komedia, jossa valkokankaalla vilisee joukko tunnettuja ja palkittuja näyttelijöitä (mm.Trine Dyrholm, Mille Lehfeldt, Ola Rapace, Jens Albinus, Danica Curcic, Peter Gantzler)  Ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä korostava hyvän mielen elokuva kertoo noin nelikymppisten ystävysten erilaisista juhlista kolmen vuoden aikana.

Elokuvassa on englanninkielinen tekstitys. Kesto 90 min. K7. Liput (4 €) ovelta ellei ole sarjalippua. Näytöksessä on mahdollisuus ostaa Kavin vuoden 2018 seinäkalenteri, jonka kuvamateriaali on koottu Erik Blombergin elokuvista. Hinta on 14 € (jäsenille 12 €).

Trailerilinkki IMDB

Elokuvan kritiikki julkaistaan sunnuntaina verkkosivuillamme.

Kartta: Tuomelankatu 20