Monitasoinen The Charmer kertoo iranilaistaustaisesta Esmailista, joka epätoivossaan etsii sopivaa vaimoa öisessä Kööpenhaminassa, jotta ei tulisi karkoitetuksi. Tilanne vaikeutuu, kun hän tapaa tanskalaisiranilaisen Saran, jonka kautta hän tutustuu kaupungin iranilaiseen yhteisöön.

The Charmer on teheranilaissyntyisen ohjaaja Milad  Alamin ensimmäinen pitkä elokuva, josta on tullut kansainvälinen festivaalimenestys.

Aktuell, dansk festivalsuccé där iranskfödde Esmail, i sin desperation för att få uppehållstillstånd, försöker hitta sig någon att gifta sig med på barerna i Köpenhamn. Allt blir än mer komplicerat då han råkar på dansk-iranska Sara, som för in honom i stadens iranska kretsar.

Taneli Hiltusen kritiikki elokuvasta ilmestyy viikonloppuna. Elokuvan jälkeen vajaan puolen tunnin keskustelu, jossa kriitikko mukana.

Traileri: https://vimeo.com/249161937#at=5

Liput (5 €) voi ostaa ovelta näytöspäivänä klo 17.50 alkaen. Ryhmien ennakkovaraukset yhteystietolomakkeella (muu asia).