Myymme käteisellä syyskauden lippuja tänään perjantaina 30.8. Päivällä lippuja voi ostaa neljään (klo 16.00) asti Luonnonperintösäätiön uudesta toimistosta, joka sijaitsee Keskustalossa sisäpihalla (Keskuspihassa) Palokunnankadun puoleisessa päädyssä suutariliikkeen vieressä. Käynti Palokunnankadulta, Linnankadulta tai Raatihuoneenkadulta.

Lippuja voi ostaa myös Taiteiden yössä katsojille ilmaisen Polte-elokuvan näytöksien yhteydessä Museo Skogsterilta (Raatihuoneenkatu 8) klo 18 – 20. Myytävänä on Kavin aluesarjan (6 €), Kuukauden pohjoismaisen sarjan (6 €), Puolan elokuvaviikon lippuja (6 €)  ja rajallinen määrä tarjoushintaisia (8,5 €) lippuja myös osaan Hitusen hämyä -festivaalin (25.-27.10.) elokuvista.

Hanki syksyn elokuvaliput vaikka kaikki kerralla. Välty seisomasta lippujonossa, unohda huoli näytökseen mahtumisesta tai verkkokaupassa asioinnista.

Opastamme lipunmyynnin yhteydessä myös oman uuden 1.9. aukeavan verkkokauppamme käyttöä. Lippuja voi ostaa verkkokaupasta kaikkiin näytöksiin. Niitä saa myös ovelta käteisellä: Bio Rexistä näytöspäivinä klo 17.30 alkaen ja Museo Militariasta klo 17.50 alkaen. Bio Rex ei enää välitä lippujamme.

Lipunmyyntipaikoilla perjantaina 30.8. on myös dvd/bluray-tallenteiden vaihtotori, jonne voi tuoda hyvässä kunnossa olevia elokuvatallenteita tai vastaavasti ottaa sieltä mieleisensä ilmaiseksi tai haluamallaan hinnalla.