Voisiko sinun lahjapulmasi ratketa Kino Tavast ry:n lahjakortilla (arvo 25 €)?  Lahjakortti voidaan pakata koristeltuun lahjapussiin, mikäli haluat.

MITEN TOIMII?

Lahjakortin voi vaihtaa sarjaohjelmistojemme tai elokuvatapahtumiemme pääsylippuihin tai kurssimaksuihin, ja voihan sillä maksaa vaikka jäseneksi liittymisen. Tämänhetkisen hintatason mukaan kortilla saa liput esimerkiksi neljään elokuvaan ja yksi euro jää vielä viidenteenkin. Lahjakorttia ei ole pakko lunastaa kerralla vaan ostoksia voi tehdä myös vähitellen, jolloin jäljellä oleva summa merkitään kortin kääntöpuolelle.

Lahjakortti ei käy maksuvälineenä verkkokaupassamme vaan sen voi vaihtaa lipuiksi ainoastaan lipunmyynnissä näytösten yhteydessä. Kevään näytöskausi alkaa tammikuussa.

MISTÄ SAA?

Lahjakortin voi ostaa ovilipunmyynnistä 2.12. The Quake-näytöksen yhteydessä Museo Militariasta tai Varaslähtö lyhytelokuvapäivään -tapahtumassa Kumppanuustalolla 17.12. klo 17 – 20.

Lahjakortin voi maksaa myös verkkokauppaan, jolloin siitä peritään toimituskuluja 1,50 €. Tällöin saat lahjakorttitositteen, jota vastaan saat lahjakortin tai jolla voit kevään näytöskauden alettua ostaa suoraankin lippuja. Jos ostat verkkokaupasta postitse toimitettavan lahjakortin, hinta on 30 €.  Muistathan tällöin jättää osoitetietosi.

Meihin voi ottaa yhteyttä lahjakorttiasioissa myös yhteyslomakkeella.