Kino Tavastin verkkokaupasta saa pääsyliput maksullisiin elokuvanäytöksiimme kuten Kavin aluesarjaan ja pohjoismaiseen sarjaan sekä elokuvatapahtumiimme ja yksittäisiin näytöksiin.

Verkkokaupan osalta olemme päivittäneet myös tietoturvaselostettamme. Ostotapahtuman yhteydessä asiakkaasta tallennetaan tietokantaan nimi ja sähköpostiosoite. Kuitti ja lippu lähetetään sähköpostiin heti lipun maksamisen jälkeen. Lipun voi näyttää ovella lipuntarkastajalle mobiililaitteelta tai vaihtoehtoisesti tulostaa.

Ostamalla lipun ajoissa lippukaupasta vältät ruuhkat ovilipunmyynnissä ja varmistat paikkasi näytökseen. Emme ainakaan toistaiseksi kuitenkaan myy kaikkia lippuja verkkokaupassa vaan jätämme osan käteisellä myytäväksi ovelle. Lipunmyynnistä myydään pääsääntöisesti lippuja vain saman päivän näytökseen. Verkkokaupasta voit ostaa kerralla liput kaikkiin haluamiisi näytöksiin.

Verkkokauppa sulkeutuu puoli tuntia ennen näytöksen alkua, jolloin käteislipunmyynti vastaavasti alkaa, Kavin näytöksissä Bio Rexin aulassa klo 17.30 ja Museo Militarian näytöksissä klo 17.50.

Verkkokaupasta voi tällä hetkellä ostaa lippuja noin kymmeneen näytökseen sekä 25 euron arvoisen lahjakortin. Lippuja ostettaessa ei tarvita osoitetietoja eli ne eivät ole pakollisia muuta kuin lahjakortin postitukseen.

Mikäli kaupan toiminnasta on kysyttävää tai reklamoitavaa, otattehan yhteyttä kinotavast (AT) gmail.com tai yhteystietolomakkeella.