Kino Tavast noudattaa valtioneuvoston suosituksia, joten kevään loput elokuvanäytökset peruuntuvat. Tämä koskee Kavin aluesarjaa, koululais- ja päiväkotinäytöksiä sekä muita yksittäisiä näytöksiä. Pohjoismaisen sarjan kahden näytöksen kohtalosta huhti-toukokuun vaihteessa ilmoitamme myöhemmin. Peruutetuista näytöksistä ainakin osan toivomme saavamme ohjelmistoon poikkeustilanteen jälkeen esimerkiksi ensi syksynä.

Olemme sähköpostitse yhteydessä niihin, jotka ovat etukäteen ostaneet lippuja verkkokaupasta ja sovimme heidän kanssaan korvaavista näytöksistä tai lippurahojen palautuksesta.

Kino Tavast toivottaa näistä ikävistä uutisista huolimatta kaikille katsojilleen kykyä havaita myös poikkeuksellisen tilanteen postitiivisia puolia. Onneksi televisio- ja suoratoistokanavat tarjoavat elokuvia, ja yhteydenpito puhelimella ja verkossa on mahdollista. Noudatetaan viranomaisten ohjeistusta yksityiselämässäkin.

Päivitys 26.3.

Myös pohjoismaisen sarjan elokuvat on siirretty tältä keväältä myöhempään ajankohtaan. Kaikkiin lippuja ennakkoon ostaneisiin on oltu yhteydessä.