Päivitys 3.9.: Tässä jutussa mainitut arvonnat on suoritettu, eikä niihin voi enää osallistua.

Kino Tavastilla on käynnissä jäsenkampanja, jossa nopeus on valttia: Elokuussa jäseniksi liittyvien kesken nimittäin arvotaan lauantaina 29.8. kaksi lippua Kaupunginteatterin Maratontanssit-näytelmään tiistain 1.9. näytökseen. Jäseneksi pääsee liittymään täältä.

Jos mölkkytaitoa löytyy (tuurillakin tiettävästi pärjää), niin huomenna lauantaina 29.8. Ystävyydenpuistossa kisan voittamalla saa puolestaan kaksi lippua sunnuntaina 13.9. Suistoklubilla klo 17-19 järjestettävään Ennio Morricone -iltaan, jossa kuullaan turkulaisen FM Olli Lehtosen asiantuntijaluento, keskustellaan yhdessä ja muistellaan maestron valtavaa merkitystä elokuvamusiikille ja populaarikulttuurille.

Muistutettakoon myös kolmannesta arvonnasta, jossa palkintona on yksi lippu Hitusen hämyä: Seikkailu -elokuvafestivaalille (24.-25.10) Aavikon laki -näytökseen (su 25.10. klo 14.30, Museo Militarian elokuvasali). Vastauslomake löytyy tämän jutun lopusta. Lippuarvonta suoritetaan niin ikään huomenna lauantaina 29.8., ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.