Kino Tavast ry - Hämeenlinna

Elokuvat, elokuvakerhot, elokuvakasvatus, elokuvayhteistyö, elokuvafestivaali

Jäseneksi

Tervetuloa Kino Tavast ry:n jäseneksi. Täytä alla oleva jäseneksihakulomake ja maksa jäsenmaksu tilillemme

FI53 5680 0020 3447 80 Etelä-Hämeen Osuuspankkiin. Käytä viitettä 1300.

Opiskelijoilta ja työttömiltä jäsenmaksu on 15 € ja muilta 20€. Jäsenedut ja lisää yhdistyksestä voit lukea lomakkeen alapuolelta. Jäsenkortin saat maksettuasi ensimmäisen jäsenmaksusi.

Katso tietosuojaselosteesta, kuinka käsittelemme jäsentietoja.

 

Henkilöjäsenen jäsenedut (päivitetty 1.9.2019)

  • Henkilökohtainen 20%:n alennus Kino Tavast ry:n jäsenkorttia näyttämällä (ma – to) elokuvateatteri Bio Rexin normaalihintaisten näytösten lipuista. Paljon leffassa käyvälle työikäiselle hieno alennus.
  • Alennuksia Kino Tavast ry:n järjestämien näytösten lipuista ja sarjalipuista (ei Kavin aluesarjasta). Tällä hetkellä jäsenkorttia näyttämällä voi ostaa pohjoismaisen sarjan sarjalipun jäsenhintaan 25 €.  Muutokset mahdollisia.
  • Mahdollisuus tilata edullisesti Episodi-lehti. Tilaa tästä linkistä. Vuosittain yksi ilmainen elokuvanäytös yhdistyksen taloudellisten resurssien salliessa sekä muita jäsentilaisuuksia ja retkiä.
  • Sähköisiä jäsenkirjeitä tarpeen mukaan.

Jäsenmaksut (22.2.2018 alkaen)
henkilöjäsenet 20 €, paitsi opiskelijat ja työttömät 15 €
kannatusjäsenet 50€

Esimerkiksi yhdistykset, yritykset ja muut yhteisöt voivat tukea toimintaa myös kannatusjäseninä, maksamalla 50 €:n kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenellä tai hänen edustajallaan on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Kannatusjäsen ei saa henkilökohtaisiin jäsenetuihin oikeuttavaa jäsenkorttia mutta on jäsenpostituksen piirissä.

Sääntöjen 2§:n mukaan yhdistys voi ottaa vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja.

Toiminta yhdistyksessä

Voit olla

  1. rivijäsen, joka tukee yhdistyksen elokuvakulttuuri- ja elokuvakasvatustoimia tai käy katsomassa elokuvanäytöksiämme tai
  2. aktiivinen toimija, joka osallistuu hallitus- tai työryhmätyöskentelyyn, näytösten ja tapahtumien järjestämiseen, asiantuntijatehtäviin tai elokuvakritiikkien kirjoittamiseen.

Vuosikokous pidetään helmi-huhtikuussa ja sen lisäksi järjestetään jäsentapaamisia  1 – 2 kertaa vuodessa. Vuosittain järjestetään noin 25 – 50 elokuvanäytöstä, joiden jälkeen keskustellaan nähdyistä elokuvista.

Täältä voit lukea lisää yhdistyksestä.

 

%d bloggers like this: