KINO TAVAST RY - elokuvanystävien taide- ja kulttuuriyhdistys Hämeenlinnassa

Elokuvat, elokuvakerhot, elokuvakasvatus, elokuvayhteistyö, elokuvafestivaali

Jäseneksi

Tervetuloa elokuvanystävien kulttuuri- ja taideyhdistys Kino Tavast ry:n jäseneksi.

Jäsenedut

  • Henkilökohtainen 20% :n alennus jäsenkorttia näyttämällä (ma-to) elokuvateatteri Bio Rexin normaalihintaisen ohjelmiston lippujen hinnasta. Paljon leffassa käyvälle työikäiselle hieno alennus.
  • FilmTownin Vip-kortti puoleen hintaan (3,5 €). Tarkista VIP-kortilla saatavat edut FilmTownin sivuilta.
  • Mahdollisuus tilata edullisesti Episodi-lehti. Jäsenemme, jotka ovat uusia tilaajia,  saavat lehden hintaan 67,90 € (normaalisti 97,90 €). Samasta linkistä tilattavissa myös muita lehtiä tarjoushintaan. Voimassa vuoden 2018 loppuun.Jäsenille! Klikkaa tilaamaan! 
  • Vuosittain yksi ilmainen elokuvanäytös yhdistyksen taloudellisten resurssien salliessa sekä muita jäsentilaisuuksia ja retkiä.
  • Sähköisiä jäsenkirjeitä tarpeen mukaan.

Jäsenmaksut (22.2.2018 alkaen)

  • henkilöjäsenet 20 €, paitsi opiskelijat ja työttömät 15 €
  • kannatusjäsenet 50€

Toiminta yhdistyksessä

Voit olla rivijäsen, joka tukee yhdistyksen elokuvakulttuuri- ja elokuvakasvatustoimia tai aktiivinen toimija, joka osallistuu hallitus- tai työryhmätyöskentelyyn, näytösten ja tapahtumien järjestämiseen, asiantuntijatehtäviin tai elokuvakritiikkien kirjoittamiseen.

Vuosikokous pidetään helmi-huhtikuussa ja sen lisäksi järjestetään jäsentapaamisia  1 – 2 kertaa vuodessa. Vuosittain järjestetään noin 25 – 50 elokuvanäytöstä. Elokuvanäytösten jälkeen järjestetään keskustelutilaisuuksia.

Täältä voit lukea lisää yhdistyksestä.

Liittyminen

Voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Jäsenkortin saat maksettuasi ensimmäisen jäsenmaksusi (20 €, opiskelijat ja työttömät 15 €). Voit noutaa jäsenkortin sovitusta paikasta tai se voidaan lähettää antamaasi osoitteeseen. Saat sähköpostiisi tai puhelimeesi ohjeet maksamista varten. Katso tietosuojaselosteesta, kuinka käsittelemme jäsentietoja.

%d bloggers like this: