Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakerhot, elokuvakeskustelut, elokuvakilpailut, elokuvakasvatus, elokuvayhteistyö, elokuvafestivaali

Kavin koululaisnäytökset

Kino Tavast ry toimii Kansallisen audiovisuaalisen instituutin koululaisnäytösten paikallisjärjestäjänä Hämeenlinnassa. Osa elokuvista esitetään pieniltä filmikeloilta. Tämä merkitsee sitä, että elokuvissa on muutamia noin 15 sekunnin mittaisia kelaustaukoja kesken esityksen. Bio Rexissä on vain yksi filmiprojektori eikä arkistofilmejä saa liittää yhteen.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kino Tavast ry:n verkkosivujen verkkolomakkeella, joka löytyy Elokuvakasvatus-osion alta omana sivunaan.

Koska paikkoja on rajoitetusti, kannattaa olla nopea ja varmistaa ryhmän mahtuminen näytökseen heti ilmoittautumisajan alettua. Verkkosivuilla ilmoitetaan, kun näytös on täynnä.  Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse varmistus ja lisäohjeet. Kouluille tiedotetaan kauden elokuvista ja ilmoittautumisen avautumisesta myös erikseen lukukausien alkupuolella.

Suosittelemme tilaamaan uutiskirjeen tai liittymään sähköpostilistallemme, jotta tieto uusista näytöksistä tavoittaa sinut mahdollisimman nopeasti. Siirry tilaamaan.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: