KINO TAVAST RY - elokuvanystävien yhdistys Hämeenlinnassa

Elokuvat, elokuvakerhot, elokuvakasvatus, elokuvayhteistyö, elokuvafestivaali

Kavin koululaisnäytökset

Yhdistys toimii Kavin koululaisnäytösten paikallisjärjestäjänä Hämeenlinnassa. Syksyllä  2017 järjestetään kahden kotimaisen elokuvan ilmaisnäytökset Suomen itsenäisyyden juhlavuoteen liittyen Bio Rex Verkatehtaalla. Esityspäivät ovat koulujen elokuvaviikolla (5.10) ja toinen marraskuun lopulla (30.11). Molemmat näytökset alkavat klo 9.00.  Ensimmäisenä nähdään Päivi Harzellin palkittu ja digitaaliseksi restauroitu satuelokuva Lumikuningatar  (1986), joka pohjautuu H.C. Andersenin satuun, mutta käyttää sitä luovasti materiaalinaan.

Marraskuun elokuva on monia sukupolvia huvittanut Armand Lohikosken Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä (1954).0 R

Ilmoittautuminen tapahtuu Kino Tavast ry:n verkkosivujen verkkolomakkeella, joka löytyy Elokuvakasvatus-osion alta omana sivunaan. Kouluille tiedotetaan ilmoittautumisen avautumisesta erikseen.

Koska paikkoja on rajoitetusti, kannattaa olla nopea ja varmistaa ryhmän mahtuminen näytökseen heti ilmoittautumisajan alettua. Verkkosivuilla ilmoitetaan, kun näytös on täynnä.  Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse varmistus ja lisäohjeet. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tulevat myös kouluille lukukausien alkupuolella.

 

%d bloggers like this: