Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakerhot, elokuvakeskustelut, elokuvakilpailut, elokuvakasvatus, elokuvayhteistyö, elokuvafestivaali

Ilmoittaudu koulu- ja varhaiskasvatuksen näytöksiin

Syyskauden piristykseksi kasvutarinoita – varaa elokuvanäytös koululle 

svenskaveckanlogon_1500Svenska Veckaniin (2. – 8.11.) liittyen tarjoamme vielä kahdelle luokalle/koululle esitysoikeuden ruotsalaisiin lastenelokuviin Cloudboy ja Sune vs Sune. Kasvutarinaelokuvat sopivat luokille 3 – 6, optimaalisimmin luokille 4 – 5. Näytökset järjestetään 2.-6.11. omalla koululla auditoriossa, salissa tai luokassa turvavälit ja hygienia huomioiden ja välttäen opetusryhmien sekoittamista. Tallenteet toimitetaan koululle ennen esitysaikaa ja palautetaan viikon jälkeen. Myös soitin voidaan tarvittaessa lainata.

Molempiin elokuviin on saatavissa Koulukinon tehtäväpaketti. Lisätiedot ja näytöksen varauslomake sivun alaosassa. Nopein tilaaja saa näytöksen. Svenska Veckanin näytöksistä kiitämme Svenska nu:tä. Taustatahoina ovat meidän lisäksemme Tavastsvenskar ja Walhalla.

Kuukauden pohjoismainen elokuva Museo Militariassa

Koululaisryhmiä emme voi ottaa Kuukauden pohjoismaiseen sarjaan yleisörajoitusten vuoksi, mutta yksittäisten opiskelijoiden vapaalipuista voi edelleen ennakkoon sopia.  

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin koululaisnäytökset Bio Rexissä

(kohderyhmä toisen asteen koulut, ala- ja yläkoulu)

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin keväältä peruuntuneet koululaisnäytökset esitettiin syyskuun alussa. Mahdollisista syksyn lisänäytöksistä tiedotetaan myöhemmin.

Muut näytökset omalla koululla tai omassa luokassa

sune_fi_web_large

Jon Holmberg, Lasse vs Lasse/Sune vs Sune (Ruotsi 2019. 89 min. K7). Koko perheen elokuva.

Nelosluokkaa aloittavaa Lassea odottaa koulussa shokki. Hänen paikallaan luokassa istuu uusi poika, joka tuntuu olevan kaikkea, mitä Lasse itse haluaisi olla. Eikä siinä vielä kaikki, sillä kaiken kukkuraksi uuden pojan nimi on myös Lasse! Nelosluokka ei ala lupaavasti. Lassen täytyy käyttää kaikki temppunsa, jotta Sophie ei jättäisi häntä ja valitsisi väärää Lassea. Samaan aikaan pikkuveli Håkanista tuntuu, että tylsä aikuisten maailma on imaisemassa isoveljen pois, ikäkriisiä poteva Rudolf-isä alkaa satsata musiikkiin ja äiti Karin tuntee pistävää kateutta uuden Lassen perheen täydellistä äitiä ja perheen upeaa autoa kohtaan. Tervetuloa Anderssoneille!

Koulukinon tehtävät:

https://www.koulukino.fi/sune-vs-sune (ruotsiksi)
https://www.koulukino.fi/lasse-vs-lasse (suomeksi)

CLOUDBOY_1500

Meikeminne Clinckspoor: Cloudboy (Ruotsi ym. 2019) K7. 78 min. Draama, seikkailu, koko perhe.

Niilas on asunut isänsä kanssa Belgiassa niin kauan kuin hän muistaa. Vanhemmat ovat nyt päättäneet, että hänen pitää kesällä vierailla äitinsä ja hänen uuden perheensä luona Lapissa.

Lapissa elämä on täysin erilainen ja aluksi Niilas ei viihdy ollenkaan. Mutta porojen vasikat on merkittävä ja kaikkien on autettava. Kun yksi vasikoista karkaa, Niilas saa näyttää että hänkin osaa jotain ja kesästä tuleekin hänen elämässään suurin seikkailu.

Koulukinon tehtävät

https://www.koulukino.fi/cloudboy

Ilmoittautumis- ja varausohjeet

Varattavat näytökset näkyvät sivun lopussa olevasta lomakkeesta.

Varauksen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos viestiämme ei kuulu parin päivän kuluessa, ota yhteyttä yhteystietolomakkeella tai laita meille sähköpostia (kinotavast AT gmail.com).

Pyydämme sinua ilmoittamaan välittömästi, mikäli näytös jostain syystä peruuntuu. Tällöin voimme antaa mahdollisuuden toiselle ryhmälle.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella näytöksiin tai varaa oma näytös koulullesi.

Jos haluamaasi elokuvaa ei näy valikossa, voit ilmoittautua varalle  yhteystietolomakkeella.

%d bloggaajaa tykkää tästä: