KINO TAVAST RY - elokuvanystävien yhdistys Hämeenlinnassa

Elokuvat, elokuvakerhot, elokuvakasvatus, elokuvayhteistyö, elokuvafestivaali

Ilmoittaudu näytöksiin

Ilmoittautumislomake koulu- ja päiväkotinäytöksiin on tämän sivun alareunassa. Tällä sivulla ilmoitetaan, jos näytös on jo täynnä. Paikkatilanne päivitetty 10.10. Vastaamme kaikkiin viesteihin ja varauspyyntöihin. Jos et saa parin päivän kuluessa varmistusta paikkavaraukseesi, ota yhteyttä sähköpostilla kinotavast AT gmail.com.

1. Kuukauden pohjoismainen sarja (lukiot, ammatilliset oppilaitokset, yläkoulu):

Sarja järjestetään tänä syksynä Hämeenlinnan Kumppanuustalon auditoriossa. Koululaisryhmille varataan joka näytökseen noin 39 ilmaispaikkaa. Ryhmät ilmoittautuvat esitystä edeltävän viikon perjantaina klo 15:een mennessä verkkolomakkeella.  Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin varmistus ja tarvittava muu ohjeistus. Verkkosivuilla ilmoitetaan, jos paikkoja ei ole enää saatavilla.

Syksyn loput näytökset  (elokuvien esittelyt)

13.11. klo 18.00 (vapaita paikkoja 39) Thomas Vinterberg, Jahti. Tanska 2012. K12.

11.12. klo 18.00 (vapaita paikkoja 8) Long Story Short. Tanska 2015. Tekstitys englanniksi. K7.

2. Kavin koululaisnäytökset

Syksyllä järjestetään kaksi kotimaisten elokuvien näytöstä alakoululaisille. Niihin ilmoittaudutaan allaolevalla verkkolomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin varmistus ja tarvittava muu ohjeistus. Verkkosivuilla ilmoitetaan, jos paikkoja ei ole enää saatavilla. Näytösten jatkuvuuden ja yleisötavoitteen saavuttamiseksi pyydämme välittömästi peruutusta, mikäli ilmoittautunut ryhmä ei osallistukaan. Koska paikkoja on rajallisesti, meillä on aina jonossa niitä, jotka voivat tulla peruuttaneiden tilalle.

to 5.10. klo 9.00 koulujen elokuvaviikolla Bio Rexissä Päivi Harzell,  Lumikuningatar (1986). 

to 30.11. klo 9.00 Bio Rexissä Armand Lohikoski, Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä (1954) (Näytös on täynnä. Mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitetaan erikseen.)

Lisätieto: Jos et mahtunut Pekka ja Pätkä -näytökseen, voit tilata Kansallisesta audiovisuaalisesta instituutista tunnukset, joilla elokuvan voi katsoa omassa koululuokassa. Tilausosoite koulut@kavi.fi. Lisätiedot Kavin sivulta.

3. Dokkino

Dokkino-näytökset järjestettiin yhteistyössä Dokkinon ja Arxin kanssa Koulujen elokuvaviikolla 3.10. alakoululle (luokat 4 – 6) klo 9.15 ja 11.30 ja yläkoululle klo 13.15. Bio Rexissä.

Lisätietoja.

Muista mahdollisesti järjestettävistä näytöksistä ilmoitetaan myöhemmin.

 

%d bloggers like this: