Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakerhot, elokuvakeskustelut, elokuvakilpailut, elokuvakasvatus, elokuvakurssit, elokuvayhteistyö, elokuvafestivaali

Elokuvia kouluille ja varhaiskasvatukseen

Tarjoamme vuosittain yhteistyökumppaniemme kanssa ilmaisen elokuvanäytöksen noin 1000 lapselle ja nuorelle. Vuonna 2020 emme koronapandemian turvarajoitusten vuoksi voi tarjota samaa määrää, mutta toimintamme jatkuu.

Kouluille lähetetään näytöksistä tiedot rehtorien tai Arxin uutiskirjeen mukana elo- ja tammikuussa, jolloin paikat jaetaan halukkaille varausjärjestyksessä. Lisänäytöksistä informoidaan kouluja ja varhaiskasvatusta mahdollisuuksien mukaan myös sähköpostitse.

Kavin koululaisnäytökset

Järjestämme Verkatehtaalla Bio Rexissä Kansallisen audiovisuaalisen instituutin koululaisnäytökset. Filmikeloilta esitettävissä elokuvissa on noin 15 sekunnin kelaustaukoja kelan vaihdon vuoksi, sillä Bio Rexissä ei ole kuin yksi filmiprojektori, eikä arkistofilmejä saa liittää yhteen. Pikkutauot eivät kuitenkaan häiritse.

Kuukauden pohjoismainen elokuva

Kutsumme koululaisia ja koululaisryhmiä ilmaiseksi katsomaan Walhallan pohjoismaisia elokuvia. Lähinnä yläkoululaisille ja lukiolaisille sopivat näytökset maanantai-iltaisin Museo Militarian elokuvasalissa (Vanhankaupunginkatu 19) tai Bio Rexissä.

Muut näytökset

Yksittäiset näytökset varhaiskasvatukseen yhteistyössä Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Arxin kanssa ja muut näytökset eri kohderyhmille ja eri tilaisuuksissa, myös tilausnäytännöt eri esityspaikoissa.

IhmeFilmi ja CinEd


Ilmoittautuminen verkkolomakkeella pääasiassa näytöskausien alussa elo- ja tammikuussa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: