Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakerhot, elokuvakeskustelut, elokuvakilpailut, elokuvakasvatus, elokuvakurssit, elokuvayhteistyö, elokuvafestivaali

Lapsen oikeuksien viikko 16.-22.11.2020

Hayao Miyazaki, Naapurini Totoro (Japani 1988).

Elokuvanäytös 21.11. klo 14.00 – 15.30 Hämeenlinnan pääkirjaston Leino-salissa, sisäänkäynti Lukiokadun puolelta. Ikäraja S. Suosittelemme yli 5-vuotiaille. Vapaa pääsy. Katsojat otetaan ennakkoilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti, sillä noudatamme tapahtumajärjestäjien turvaohjeistuksia. Siirry ilmoittautumaan.

Elokuva on katsottavissa myös maksullisessa Netflix-suoratoistopalvelussa. Alueen kirjastoista löytyy kahdeksan DVD-tallennetta. Elokuvaa on saatavana ainakin verkkokaupoista sekä dvd- että bluray-tallenteena.

Elokuvan non-stop-työpajaan 21.11. klo 16 – 18 jokainen katsoja voi osallistua turvallisesti kotoa käsin ja viipyä haluamansa ajan. Mukaan pääsee matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Katsojien työpajatyöt lähetetään virtuaaliseinälle muiden osallistujien katsottaviksi ja tykättäviksi. Pajaan on vapaa pääsy, mutta sinne on ennakkoilmoittauduttava. Siirry ilmoittautumaan.

Ilmoittautuneille annetaan elokuvanäytöksessä tai huoltajien sähköpostiin ohjeet työpajaan osallistumisesta. Työpajaan voivat ilmoittautua kaikki elokuvan aiemminkin katsoneet. Pienimmät lapset tarvitsevat aikuisen tai ison sisaruksen apua virtuaalityöskentelyyn. Lue lisää täältä.

Tapahtuman järjestävät Kino Tavast ry ja Hämeenlinnan pääkirjasto.

Lasten oikeus tulevaisuuteen!

Kuvittele unelmien tulevaisuus.

Lasten oikeus kulttuuriin!

Rakenna oma tarinasi.

Lasten oikeus osallisuuteen!

Työskentele yhdessä muiden kanssa.


Katso elokuva ja jaa kokemuksesi virtuaalisessa työpajassa.


Hitusen hämyä -elokuvakilpailu – lähetä oma elokuvasi kilpailuun vuoden loppuun mennessä

Hitusen hämyä -lyhytelokuvakilpailussa on kolme sarjaa

  • alle 15-vuotiaat
  • 15 – 19 -vuotiaat
  • 20 – 29 -vuotiaat

Lisätiedot ja kilpailuohjeet

Neuvotuokiosta saa neuvoja elokuvan tekemiseen

Vielä ehdit mukaan kilpailuun, ja jos tarvitset neuvoja, niitä sinulle antaa muiden muassa elokuvaaja Saija Mäki-Nevala lauantaina 21.11. neuvotuokiossa, johon voit varata ajan 18.11. mennessä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Vapauta ideasi, kuvaa ja toteuta vapaasti. Käsittele vapautta tai valitse kilpailuaihe vapaasti.

%d bloggaajaa tykkää tästä: