Kaikki kuvaa -kilpailu järjestetään koululaisille tänäkin vuonna. Kisa on valtakunnallinen 8-15 -vuotiaille järjestettävä kuvauskilpailu, jossa on mahdollisuus kuvata fiktio, dokumentti, animaatio, musiikki- tai harrastevideo.

Järjestäjänä toimii tuotantoyhtiö Amazement yhteistyössä Yleisradion kanssa. Kilpailun pääyhteistyökumppani on Syöpäjärjestöt, jonka sponsoroiman erikoissarjan ansiosta tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös 16-19 -vuotiaat voivat osallistua kilpailuun.

Kilpailuaika alkoi 1.2.2016 ja jatkuu 31.3.2016 asti. Kilpailun finalistit julkaistaan ja yleisöäänestys alkaa 20.4.2016.  Äänestysaika päättyy 29.4.2016. Yleisö  saa äänestää suosikkinsa.

Kilpailu huipentuu toukokuussa Yle TV2:lla esitettävään Kaikki kuvaa -gaalaan, johon kutsutaan finalistielokuvien tekijät ympäri Suomen. Parhaita tekijöitä palkitaan muun muassa kuvauskalustolla, editointiohjelmistoilla, elokuvalipuilla ja raha-palkinnoilla. Lisäksi jaetaan kunniakirjoja.

Lue Kaikki kuvaa -kisan lisäohjeet.