Päivitys postaukseen: Rec-viikko täynnä!

Voit ilmoittautua edelleen varasijalle tai jättää yhteystietosi tulevia Rec-viikkoja varten, jolloin voimme informoida suositusta tapahtumasta sinua jo ennakkoon!

Ilmoittautuminen 9 – 13-vuotiaiden tämänvuotiselle Rec-elokuvaviikolle on käynnistynyt ja se päättyy jo kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Postauksen lopusta löydät linkin lisätietoihin ja ilmoittautumiseen.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ja erinomaisen hyvän palautteen osallistujilta ja vanhemmilta saanut Rec-viikko toteutetaan tänä vuonna Aimokoululla 8. -12.6. osoitteessa Turuntie 33. Päivittäin työskennellään noin 6 tuntia aikavälillä 9 – 15.

Viikon aikana katsotaan elokuvaesimerkkejä ja tehdään pienryhmissä elokuva: käsikirjoitetaan, lavastetaan, näytellään, kuvataan, äänitetään ja editoidaan. Mikäli ryhmä haluaa, se voi osallistua elokuvallaan myös Kino Tavast ry:n järjestämään Hitusen hämyä -elokuvakilpailuun.

Minielokuvien tekoa Rec-viikolla ohjaa tehokolmikko: elokuvaaja Saija Mäki-Nevala, taidekasvattaja ja videotaiteilija Eira Enkvist sekä luokanopettaja ja harrastajakuvaaja Eero Kortelahti.

Rec-viikolle otetaan vain 18 osallistujaa, jotka jaetaan  kuuden osallistujan ja yhden ohjaajan pienryhmiin. Sään salliessa työskennellään paljon myös ulkona. Hygienia ja turvallisuus huomioidaan viikon järjestelyissä.

Rec-viikon järjestävät Kino Tavast ja Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Arx. Osallistumismaksu (100 €) sisältää päivittäin tarjottavan lounaan ja välipalan. Viikolle ilmoittaudutaan 1.6. mennessä verkkolomakkeella, joka löytyy täältä.

Päivitys: Rec-viikko täynnä!

Voit ilmoittautua edelleen varasijalle tai jättää yhteystietosi tulevia Rec-viikkoja varten, jolloin voimme informoida suositusta tapahtumasta sinua jo ennakkoon!

Lue lisää

PS. Varaamme oikeuden Rec-viikon perumiseen tai viikon ajankohdan siirtämiseen, mikäli koronaepidemian aiheuttama riski yllättäin kasvaa.