Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakulttuuri, elokuvakasvatus, elokuvafestivaali, elokuvakilpailu, elokuvakurssit ja leirit, elokuvayhteistyö Hämeenlinnassa

Elokuvadiplomi

Digitaalinen osaamismerkki 12 – 16 -vuotiaille elokuvien katsomisesta kiinnostuneille. Hanki merkki katsomalla kahdeksan erilaista elokuvaa ja pohtimalla jokaista. Lähetä katsomiesi elokuvien lista ja pohdinnat Kino Tavastille. Osaamismerkki todistaa harrastuneisuuttasi, kun haet työ- tai opiskelupaikkaa.

Mistä vinkkejä elokuvavalintoihin?

Valitse elokuvia eri genreistä, eri maista tai muuten keskenään erilaisia elokuvia. Voit katsoa vihjeitä genreistä ja niihin ehdotetuista ilmaisista ja edullisista elokuvista Kulttuurikeskus Arxin ja Kino Tavastin tuottamasta valikoimasta. Elokuvaesimerkit tallennekansikuvineen näet myös kirjaston sivulta.

Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin ja ajankohtaisiin elokuvaohjelmistoihin.

Mitä voit pohtia?

Esimerkkejä pohdinta-aiheista löydät Media-askista. Voit myös itse keksiä erilaisia pohdinnan aiheita elokuvasta ja katselukokemuksesta riippuen.

Miten katsottujen elokuvien listan ja pohdinnat voi lähettää?

Lähetä pohdintasi yksitellen tai kaikki kerralla sähköpostitse liitetiedostona (pdf, doc, pages). Tekstin kirjoittamisen lisäksi voit myös puhua vastauksesi ja lähettää äänitiedoston (mp3) tai videon (mp4). Ethän kuitenkaan lähetä tiedostoja, joiden koko on yli 4 Mt.

Merkitse lähetykseen omat yhteystietosi (nimi, puhelin, sähköposti ja ikä).

Jos haluat, voit ilmoittautua aloittaessasi. Silloin voimme tukea sinua osaamismerkin hankinnassa.

Elokuvat suoratoistopalveluista tai kirjaston kokoelmista

Elokuvadiplomissa voit vapaasti valita elokuvat ikärajojen puitteissa kuudestatoista eri kategoriasta. Jokaisen kategorian takaa paljastuu kolme elokuvaesimerkkiä, joista puolestaan aukeavat linkit suoratoistopalveluihin, joissa ehdotettu elokuva on katsottavana.

Esimerkkinä olevat elokuvat löytyvät myös Vanamo-kirjastojen kokoelmista, ja niitä voi katsoa kirjastossa varaamalla Mediahuoneen katselua varten, jos kotona ei ole katseluun sopivaa laitteistoa. Yle Areena, Elonet ja kirjastot tarjoavat elokuvia ilmaiseksi.

Elokuvia voi katsoa yksin tai porukalla. Digitaalisesta merkistä voit lukea lisää Osaamismerkit-sivulta.Lue myös Elokuvamestarin diplomista, jos elokuvan tekeminenkin kiinnostaa sinua.

%d bloggaajaa tykkää tästä: