Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakulttuuri, elokuvakasvatus, elokuvafestivaali, elokuvakilpailu, elokuvakurssit ja leirit, elokuvayhteistyö Hämeenlinnassa

Osaamismerkit

Elokuvan digitaalisia osaamismerkkejä voi hankkia katsomalla ja pohtimalla elokuvia tai harjoittelemalla elokuvan tekemistä. Elokuvadiplomi annetaan elokuvien katsomisesta kiinnostuneelle 12 – 16-vuotiaalle. Elokuvamestarin osaamismerkkiä puolestaan jaetaan elokuvan tekemisestä innostuneille 13 – 18-vuotiaille.

Elokuvadiplomi elokuvan katsojille

Elokuvadiplomi on julkaistu Kulttuurikeskus Arxin Media-askissa. Suunnittelusta vastaa Kino Tavast, tuottamisesta ja julkaisemisesta Kulttuurikeskus Arx.

Lue lisää.

Elokuvamestari elokuvan tekijöille

Erikseen tai diplomikatsojan osaamismerkin jatkona voit saada Elokuvamestarin osaamismerkin tekemällä toiminnallisia ja ongelmanratkaisua vaativia elokuvan tekoon liittyviä tehtäviä.

Lue lisää.


Digitaalista osaamismerkkiäsi säilytetään Open Bagde Passportissa. Osaamismerkki on visuaalinen todiste taidoista, tiedoista ja saavutuksista. Merkkiin kirjataan osaamiskriteerit, myöntäjän tiedot ja merkin voimassaoloaika. Sen avulla tunnistetetaan ja tunnustetaan esimerkiksi vapaa-ajalla opittua tai opetussuunnitelmien ulkopuolelle jäävää osaamista. Saat ohjeet merkin vastaanottamisesta, sen jälkeen kun olet jättänyt tehtäväpakettisi Kino Tavastille.


Osaamismerkit tukevat Uudet lukutaidot -kehittämisohjelman medialukutaitotavoitteita ja Kansallisen lukutaitostrategian 2030 monilukutavoitteita.


%d bloggaajaa tykkää tästä: