Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakulttuuri, elokuvakasvatus, elokuvafestivaali, elokuvakilpailu, elokuvakurssit ja leirit, elokuvayhteistyö

Osaamismerkit

Elokuvan digitaalisia osaamismerkkejä voi hankkia katsomalla ja pohtimalla elokuvia tai harjoittelemalla elokuvan tekemistä. Elokuvadiplomi annetaan elokuvia ahkerasti katsoneelle ja pohtineelle 12 – 16-vuotiaalle. Elokuvamestarin osaamismerkki puolestaan jaetaan elokuvan tekemisestä kiinnostuneille 13 – 18-vuotiaille.

Elokuvadiplomi elokuvan katsojille

Yläkoululaisen elokuvadiplomi on julkaistu Kulttuurikeskus Arxin Media-askissa. Suunnittelusta vastaa Kino Tavast, tuottamisesta ja julkaisemisesta Kulttuurikeskus Arx.

Elokuvamestari elokuvan tekijöille

Erikseen tai diplomikatsojan osaamismerkin jatkona voit saada Elokuvamestarin osaamismerkin tekemällä toiminnallisia ja ongelmanratkaisua vaativia elokuvan tekoon liittyviä tehtäviä.


Lähetä vastauksesi Kino Tavastille toukokuun alkuun mennessä yksitellen tai kaikki yhdessä. Vuonna 2022 suorituksia otetaan vastaan 30.4. – 6.5. välisenä aikana. Katso tarkemmat ohjeet tehtävien yhteydestä.


Digitaalista osaamismerkkiäsi säilytetään Open Bagde Passportissa. Osaamismerkki on visuaalinen todiste taidoista, tiedoista ja saavutuksista. Merkkiin kirjataan osaamiskriteerit, myöntäjän tiedot ja merkin voimassaoloaika. Sen avulla tunnistetetaan ja tunnustetaan esimerkiksi vapaa-ajalla opittua tai opetussuunnitelmien ulkopuolelle jäävää osaamista. Saat toukokuussa ohjeet merkin vastaanottamisesta, sen jälkeen kun olet jättänyt tehtäväpakettisi Kino Tavastille.


Osaamismerkit tukevat Uudet lukutaidot -kehittämisohjelman medialukutaitotavoitteita ja Kansallisen lukutaitostrategian 2030 monilukutavoitteita.


%d bloggaajaa tykkää tästä: