Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakerhot, elokuvakeskustelut, elokuvakilpailut, elokuvakasvatus, elokuvakurssit, elokuvayhteistyö, elokuvafestivaali

Koululaisnäytökset

Tervetuloa elokuviin. Syksyn ohjelmisto painottuu loppuvuoteen. Voit ilmoittaa ryhmäsi näytökseen sivun alaosan lomakkeella.

Kavin koululaisnäytökset Bio Rexissä Verkatehtaalla

Hiroshi Saito, Muumipeikko ja pysrstötähti. Kuva: Kavi

14.12. klo 9.00 – 10.20 alakoulu, luokat 1 – 2.

Hiroshi Saito, Muumipeikko ja pyrstötähti. Japani 1992. Animaatio. Apulaisohjaus Masayuki Kojima. Suomenkielinen ohjaus Tiina Harpf. Dubattu. S. 75 min. Pääsymaksuton. Mikäli katsomon voi ottaa täyteen, paikkoja jäljellä 28 kpl.(14.9.)

Andy Tennant, Ever After. Kuva: KAVI

15.12. klo 9.00 – 11.05 yläkoulu 

Andy Tennant, Ever After (USA 1998) S. 121 min. Komedia. Draama. Romantiikka. Pääsymaksuton. NÄYTÖKSESSÄ VIELÄ PAIKKOJA 22, MIKÄLI TURVAVÄLIT POISTUVAT (16.9.) Varaa!

Walhallan pohjoismainen sarja kouluryhmille 

Koululaisryhmät pääsevät Walhallan pohjoismaisiin elokuviin pääsymaksutta. Syksyllä 2021 emme voi toistaiseksi epidemiarajoitusten takia ottaa kokonaisia luokkia/ryhmiä, mutta yksittäisten opiskelijoiden vapaalipuista voi edelleen ennakkoon sopia. Näytökset, jotka järjestetään Museo Militariassa (Vanhankaupunginkatu 19) tai Bio Rexissä, sopivat lähinnä lukiolaisille ja yläkoululaisille.  

  • Milk County. Islanti. K7. Ma 18.10 klo 18 Museo Militaria
  • Aniara. Ruotsi. K16. Ma 1.11. klo 18 Museo Militaria
  • Winter’s Yearning. Norja. K12. Ma 13.12. klo 18 Museo Militaria

Muut näytökset

Lapsen oikeuksien viikolle 15.-21.11. ja Svenska veckanille 1.-7.11. on tulossa elokuvaohjelmaa. Yläkoulun pian julkaistavaan elokuvadiplomiin liittyviä näytöksiä voi tilata myös Hämeenlinnan pääkirjastosta sekä Kalvolan, Lammin ja Tuuloksen kirjastoista. Niihin kaikkiin on hankittu ulkomaisten elokuvien elokuvalisenssi. Joulukuussa vietetään kansainvälistä lyhytelokuvapäivää, johon myös koulut voivat osallistua. 

Tiedotteet

Kouluille lähetetään näytöksistä tiedot rehtorien välityksellä tai Kulttuurikeskus Arxin uutiskirjeen mukana elo/syys- ja tammikuussa, jolloin näytöspaikat jaetaan halukkaille varausjärjestyksessä. Opettajat voivat seurata Kino Tavastin blogia ja tätä Koululaisnäytökset-sivua tai ilmoittautua koulujen uutiskirjeen tilaajiksi muulla kuin työnantajan sähköpostiosoitteella. 

Ilmoittautumislomake 

Varaa paikat ryhmällesi alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Varauksen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos viestiämme ei kuulu parin päivän kuluessa, ota yhteyttä yhteystietolomakkeella.

Jos haluamaasi elokuvaa ei enää näy valikossa, voit ilmoittautua varalle yhteystietolomakkeella.

%d bloggaajaa tykkää tästä: