Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakulttuuri, elokuvakasvatus, elokuvafestivaali, elokuvakilpailu, elokuvakurssit ja leirit, elokuvayhteistyö

Koululaisnäytökset

Voit ilmoittaa ryhmäsi näytökseen sivun alaosan lomakkeella. Tervetuloa pääsymaksuttomiin elokuviin.

Kavin koululaisnäytökset Bio Rexissä Verkatehtaalla

Syksyn 2022 ohjelmisto julkaistaan elokuussa.

Walhallan pohjoismainen sarja kouluryhmille 

Koululaisryhmät pääsevät Walhallan pohjoismaisiin elokuviin pääsymaksutta. Seuraavat näytökset ensi syksynä. Näytökset, jotka järjestetään Museo Militariassa (Vanhankaupunginkatu 19) tai BioRexissä ja ne sopivat yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille.

Elokuvadiplominäytökset

Yläkoulun elokuvadiplomiin eli digitaaliseen osaamismerkkiin liittyviä näytöksiä voi kysellä omalle luokalle Hämeenlinnan pääkirjastosta sekä Kalvolan, Lammin ja Tuuloksen kirjastoista, joihin on hankittu ulkomaisten elokuvien elokuvalisenssi. Hämeenlinnan pääkirjastossa pyöri kevään ajan kirjaston ja meidän yhteistyönä Nuorten kinopiiri torstai-iltaisin klo 17.30.

Tiedotteet

Kouluille lähetetään tiedot näytöksistä (Koulujen elokuvaposti) rehtorien välityksellä tai Kulttuurikeskus Arxin uutiskirjeen mukana lukukausien alkupuolella, jolloin näytöspaikat jaetaan halukkaille varausjärjestyksessä. Opettajat voivat seurata Kino Tavastin blogia ja tätä Koululaisnäytökset-sivua tai ilmoittautua Koulujen elokuvapostin tilaajaksi.

Ilmoittautumislomake 

Varaa elokuva ryhmällesi alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Varauksen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos viestiämme ei kuulu parin päivän kuluessa, ota yhteyttä yhteystietolomakkeella.

Jos haluamaasi elokuvaa ei enää näy valikossa, voit ilmoittautua varalle yhteystietolomakkeella.

%d bloggaajaa tykkää tästä: