Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakulttuuri, elokuvakasvatus, elokuvafestivaali, elokuvakilpailu, elokuvakurssit ja leirit, elokuvayhteistyö Hämeenlinnassa

Koululaisnäytökset

Voit ilmoittaa ryhmäsi kevään 2023 näytöksiin sivun alaosassa olevalla lomakkeella kunkin elokuvan kohdalla mainittuun päivämäärään mennessä. Tervetuloa pääsymaksuttomiin elokuviin.


Kavin koululaisnäytökset

Luokat 0 – 2 sekä varhaiskasvatus

Hayao Miyazaki, Naapurini Totoro (1988) ke 3.5. klo 9.30  (VIKKKO 18)

Täynnä!

 


Walhallan pohjoismainen sarja kouluryhmille (ilmaispaikkoja kaikkiin näytöksiin 24)

Koululaisryhmät pääsevät Walhallan pohjoismaisiin elokuviin pääsymaksutta. Näytökset järjestetään  Museo Militariassa (Vanhankaupunginkatu 19). Sarja sopii yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille.

Ma 8.5. Marianne Blicher, Miss Viborg (Tanska 2022) klo 18.00 Museo Militarian elokuvasali. 100 min. K12. Suom. tekstitys.

Ilmoittaudu. Kysy paikkatilannetta.


Elokuvadiplomielokuvat

Elokuvadiplomiin eli digitaaliseen osaamismerkkiin liittyviä näytöksiä voi kysellä omalle luokalle Hämeenlinnan pääkirjastosta sekä Kalvolan, Lammin ja Tuuloksen kirjastoista, joihin on hankittu ulkomaisten elokuvien elokuvalisenssi.


Edullisesti elokuviin

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin aluesarjanäytöksiin lippu maksaa vain 6 €. Nuorisolle sopivia elokuvia löytyy useita. Verkkokaupastamme tai ohjelmistosivulta löytyy päivitetty ohjelmisto pääpiirteissään.


Tiedotteet

Kouluille lähetetään tiedot näytöksistä (Koulujen elokuvaposti) rehtorien välityksellä tai Kulttuurikeskus Arxin uutiskirjeen mukana lukukausien alkupuolella, jolloin näytöspaikat jaetaan halukkaille varausjärjestyksessä. Opettajat voivat seurata Kino Tavastin blogia ja tätä Koululaisnäytökset-sivua tai ilmoittautua Koulujen elokuvapostin tilaajaksi.


Ilmoittautumiset

Varaa elokuva ryhmällesi alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Varauksen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos viestiämme ei kuulu parin päivän kuluessa, ota yhteyttä yhteystietolomakkeella, sähköpostitse tai puh. 050 363 22 88.

Jos haluamaasi elokuvaa ei enää näy valikossa, voit ilmoittautua varalle yhteystietolomakkeella. Naapurini Totoro -näytös on täynnä. Olemme varannaisiin yhteydessä ja sovittelemme mahtumisia parhaan kykymme mukaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: