Kino Tavast

Elokuvat, elokuvakulttuuri, elokuvakasvatus, elokuvafestivaali, elokuvakilpailu, elokuvakurssit ja leirit, elokuvayhteistyö

Koululaisnäytökset

Voit ilmoittaa ryhmäsi näytökseen sivun alaosassa olevalla lomakkeella. llmoittautuminen alkaa 5.9. Tervetuloa pääsymaksuttomiin elokuviin.

Kavin koululaisnäytökset Bio Rexissä Verkatehtaalla

Syksyn 2022 ohjelmisto

To 22.9. klo 9 Michel Ocelot, Bénédicte Galup, Kirikou ja viidakon eläimet (Ranska 2005) 81 min. K7. Kuva Kavi.
Luokat 1 – 3. Paikkoja jäljellä 9.
Ti 15.11. klo 9 Klaus Härö, Näkymätön Elina (Suomi 2002) 75 min. K7. Kuva Kavi.
Luokat 4 – 9, II aste. TÄYNNÄ.
To 1.12. klo 9. Tim Burton, Big Fish (2003). 125 min. K12. Kuva Kavi.
Luokat 7 – 9, II aste. TÄYNNÄ.

Walhallan pohjoismainen sarja kouluryhmille 

Koululaisryhmät pääsevät Walhallan pohjoismaisiin elokuviin pääsymaksutta. Jäljellä olevat näytökset, jotka järjestetään maanantaisin Museo Militariassa (Vanhankaupunginkatu 19) sopivat yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille.

3.10. klo 18 Bille August, Pagten/Yhteinen sopimus (Tanska 2021). 115 min. K12. Kuva Walhalla.
Paikkoja 25, jäljellä 6.
31.10. klo 18 Erik Poppe, Utvandrarna/Maastamuuttajat – Viimeinen kirje Ruotsiin(Ruotsi 2021). 148 min. K12. Kuva Filmikamari.
SVENSKA VECKAN -ELOKUVA. Paikkoja 25, jäljellä 6.
5.12. klo 18 Maria Sødahl, Håp/Toivo(Norja 2019). 126 min. K12. Paikkoja 25. Kuva Walhalla.

Tiikerit-elokuva omalle yläkoululle

Jalkapalloilija Martin Bengtssonin omaelämäkertaan pohjautuva Tiikerit- elokuva sopii parhaiten kaseille ja yseille. Kysy näytöstä sähköpostilla. Bluray. Tarvittaessa myös esityskalusto, jos omaa esitysmahdollisuutta ei ole. Tämän elokuvan tarjoaa Walhalla, Svenska nu ja Kino Tavast.

Erik Enge näyttelee pääroolia ammattilaisuraa aloittavana jalkapalloilijana.

Elokuvadiplomielokuvat

Elokuvadiplomiin eli digitaaliseen osaamismerkkiin liittyviä näytöksiä voi kysellä omalle luokalle Hämeenlinnan pääkirjastosta sekä Kalvolan, Lammin ja Tuuloksen kirjastoista, joihin on hankittu ulkomaisten elokuvien elokuvalisenssi.


Edullisesti elokuviin

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin aluesarjanäytöksiin lippu maksaa vain 6 €. Nuorisolle sopivia elokuvia löytyy useita. Verkkokaupastamme tai ohjelmistosivulta löytyy päivitetty syksyn ohjelmisto pääpiirteissään.


Tiedotteet

Kouluille lähetetään tiedot näytöksistä (Koulujen elokuvaposti) rehtorien välityksellä tai Kulttuurikeskus Arxin uutiskirjeen mukana lukukausien alkupuolella, jolloin näytöspaikat jaetaan halukkaille varausjärjestyksessä. Opettajat voivat seurata Kino Tavastin blogia ja tätä Koululaisnäytökset-sivua tai ilmoittautua Koulujen elokuvapostin tilaajaksi.


Ilmoittautumiset

Varaa elokuva ryhmällesi alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Varauksen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos viestiämme ei kuulu parin päivän kuluessa, ota yhteyttä yhteystietolomakkeella.

Jos haluamaasi elokuvaa ei enää näy valikossa, voit ilmoittautua varalle yhteystietolomakkeella.

%d bloggaajaa tykkää tästä: