Ensimmäisen ilmoittautumispäivän aikana Kino Tavast ry:n järjestämään alakoululaisten Superbroidi-elokuvaan (23.4.) ilmoittautui ennätysmäärä katsojia, peräti 576 henkeä (24 luokkaa).  Yhdelletoista ensin ilmoittautuneelle luokalle on jo lähetetty tervetulokutsu. Loppujen osalta selvitellään mahdollisuutta järjestää ainakin toinen näytös joko sponsorituella tai pienellä pääsymaksulla. Varalistalle voi ilmoittautua edelleen ainakin siinä tapauksessa, että 1 – 2 €:n hinta/oppilas ei ole liian iso summa. Palaamme selvitystyön jälkeen informoimaan mahdollisista lisäesityksistä. Jos jollain lukijallamme on tiedossa mahdollinen esityksen sponsoroija, olemme kiitollisia vinkistä.

LIsäys tekstiin ke 23.3.:

Ilmoittautuneita on kaikkiaan 675 henkeä eli melkein kolminkertaisesti se määrä, mikä kerralla mahtuu suurimpaan saliin.  Ilmoittautuminen päättyy pe klo 12. Tällä hetkellä selvitämme toisen esityksen järjestelyjä tuotantoyhtiön ja elokuvateatterin kanssa sekä etsimme mahdollista toisen esityksen sponsoria.  Mikäli toinen esitys onnistuu, arvomme osallistujaluokat. Parasta tietysti olisi, että voisimme tarjota esityksen kaikille halukkaille. Seurataan tilannetta. Pidetään peukkuja onnistumisen puolesta.

Lisäys tekstiin la 28.3 ja 7.4. (täydennys).:

Viikon aikana ilmoittautuneita  oli kaikkiaan 34 luokkaa ja opettajaa, yhteensä 759 henkeä 10 koulusta Hämeenlinnasta ja kahdesta Janakkalasta. Hallitus käsitteli jatkotoimia viime maanantaina.

Lisäys tekstiin 7.4.

Myös mahdolliset lisäesitykset, joita on 1 – 2, ovat koululaisille ilmaisia. Lisäesitykset järjestetään näillä näkymin ke 22.4. klo 9 ja pe 24.4. klo 9, mikäli rahoitus saadaan järjestymään. Mahdollisia sponsoreita etsitään. Heti kun meillä on uutta kerrottavaa, ilmoitamme verkkosivuilla ja sen jälkeen ilmoittautuneille. Mikäli vain yksi lisäesitys saadaan rahoitettua, osallistujaluokat arvotaan.