logo2Toinen Katso kuvan taa -elokuvapäivän esitys on varmistunut. Näytös toteutetaan perjantaina 24.4. klo 9 Bio Rexissä. Lisäesityksen sponsoroi hämeenlinnalainen Event Helicopters Finland Oy. Kino Tavast ry kiittää tuesta yritysjohtaja Jukkapekka Tiaista perheineen.

Ensimmäisestä esityksestä rannalle jääneistä on nyt arvottu yksitoista uutta ryhmää, jotka pääsevät näkemään Superbroidin. Onnettaren suosimille lähetetään tieto sähköpostitse keskiviikon aikana. Mikäli tulee peruutuksia päivän vaihtumisen vuoksi, informoimme ulkopuolelle jääneitä vapautuneista paikoista. Katsomossa on tällä hetkellä tilaa vielä 10 hengen pienryhmälle. Nopein ilmoittautuja mahtuu mukaan. Ilmoittautua voi näiden verkkosivujen kautta.

Kino Tavast ry etsi sponsoreita alakoulujen elokuvapäivän Superbroidi-lastenelokuvan lisänäytöksiin noin viikon ajan. Yhdistys ei ollut varautunut omassa budjetissaan järjestämään kuin yhden esityksen. Ilmoittautuneita oli kuitenkin kaikkiaan 759 koululaista ja opettajaa eli 34 luokkaa opettajineen 12 koulusta Hämeenlinnasta ja Janakkalasta. Yhdistyksessä päätettiin elokuvapäivän suuren suosion vuoksi yrittää löytää lisänäytöksille sponsoreita.

Kino Tavast ry:n suunnitelmissa on jatkaa elokuvanäytösten järjestämistä myös ensi lukuvuonna. Tuolloin tiedotamme nyt esityksen ulkopuolelle jääneille opettajille hyvissä ajoin mahdollisuudesta päästä ryhmineen mukaan. Näin lyhyellä aikataululla emme valitettavasti pystyneet toteuttamaan tänä keväänä kolmea näytäntöä.