Iloisia uutisia on paljon. Ensi keväänä Kavi tarjoaa myös yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille kohdennetun näytöksen. Helmikuun 15. päivä esitetään Baz Luhrmannin Shakespearen Romeo ja Julia (1996) Bio Marilynissa. Alakoululaisille Kavi tarjoaa puolestaan ensi vuoden kaupungin luontoteemaan liittyen uusiseelantilaisen Nici Caron lastenelokuvan Valasratsastaja (2003) Bio Marilynissa. Ilmoittautumisohjeet näytöksiin lähetetään suoraan kouluille.

Yksi koulu saa tammikuun 18. päivänä vieraakseen ohjaaja Ninni Rokosan ja Jussi Koivulan Daddy loves you -elokuvaan liittyvän syrjäytymisen ehkäisykampanjan myötä.

Sokerina pohjalla: ensi syksynä koulujen elokuvaviikolla tarjoamme yhteistyökumppaniemme kanssa koululaisille Euroopan laajimman lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuman Dokkinon. Myös muita esityksiä ja tapahtumia saattaa tulla. Niistä tiedotamme erikseen blogissa ja lähetämme tietoa myös suoraan Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan kouluille.