Suosikkifilmiäänestyksessä kaikki elokuvat saivat suosiota. Nettiäänistä eniten eli 35 % keräsi Kieslowskin draama Kolme väriä: Punainen ja toiseksi tuli Sofia Coppolan Lost in Translation 19%:n äänimäärällä. Jarvan Jäniksen vuosi ja Schumacherin Oopperan kummitus saivat 12% annetuista äänistä ja Kurosawan Yojimbo – Onnensoturi ja Herzogin Jumalan viha saivat kumpikin 8%. Elokuvateatterissa annetuissa äänissä Kieslovskin Punainen ylti niin ikään parhaaseen tuloksen.

Yleisöä keräsi kuitenkin eniten Oopperan kummitus. Keskimääräinen katsojalukumme nousi jälleen merkittävästi ja on nyt 56 katsojaa/näytös. Odotamme mielenkiinnolla, ovatko katsojatilastomme jo valtakunnan aluesarjojen kärkipaikalla.

Äänestykseen osallistuneiden kesken suoritetaan arvonta seuraavassa hallituksen kokouksessa. Elokuvalippuja voittaneille ilmoitetaan sen jälkeen henkilökohtaisesti.