Kino Tavast ry:n näytösten määrä on kasvanut ja toimintavuosi sujunut mainiosti, mutta yhdessä suhteessa on vielä parantamisen varaa. Jäsentavoitteestamme uupuu 32 jäsentä! (Päivitys 30.11. jäsenmäärään: uupuu enää 18 jäsentä!)

Kampanjoimme loppuvuodesta saavuttaaksemme tavoitteemme ja nyt meillä onkin tarjota uusille liittyjille mukavia etuja. Tämän vuoden jäsenmaksu (15 €) kattaa myös koko ensi vuoden. Nopeimmat liittyjät saivat jo vapaalippuja The Idealisti-näytökseen 5.12. (päivitys alkuper. artikkeliin 30.11.)

Jäsenenä tulet saamaan 20% alennusta Bio Rexin normaalihintaisista elokuvalipuista maanantaista torstaihin. Voit hankkia ensi vuoden alussa FilmTownin VIP-kortin 50%:n alennuksella ja saada samalla mm. Episodi-lehden ilmaisnumeron ja tilaustarjouksen sekä reilut alennukset tallenteiden vuokrahinnoista. Jos jätät Filmihullu-lehden tilauksen kauttamme 27.11. mennessä, saat kaupan päälle tämän vuoden viimeisen numeron.

Jäsenedut voivat helposti nollata jäsenmaksun ja parhaimmillaan tuoda sinulle myös merkittäviä säästöjä.

Jäsenmäärällä on ratkaiseva vaikutus yhdistyksen talouteen. Ensinnäkin jäsenmaksutuloilla hoidetaan yhdistyksen perustoimintaa, esimerkiksi ylläpidetään verkkosivuja tai hoidetaan kirjanpitoa. Toiseksi yhdistyksellä pitää olla omarahoitusosuus kaikkiin hankkeisiin, joihin se hakee apurahoja.

Nimenomaan jälkimmäinen osoittautuu pullonkaulaksemme hankesuunnittelussa. Jos omia varoja olisi enemmän, apurahahakemusten summia voisi korottaa tai pyrkiä toteuttamaan useampia projekteja eri tukijoiden avustuksin.

Yhdistyksen perustoiminnasta – elokuvien esittämisestä – ei meille kerry tuloja, sillä teatterin salivuokrat nielevät tulot. Pääsymaksujen reilu korotus taas karkottaisi yleisön.

Tämän vuoksi oman pääoman kerääminen muun muassa jäsenmaksuin ja lahjoituksin on yhdistykselle tärkeää.

Toivomme, että myös sinä tahdot tukea toimintamme jatkumista ja monipuolistumista liittymällä joukkoomme joko rivijäseneksi tai aktiiviseksi vaikuttajaksi.

Lue kaikki jäsenedut ja avaa jäsenhakemuslomake.