Bio Rex Verkatehtaalla viime vuoden katsotuin elokuva oli Luokkakokous 2 – Polttarit ja Bio Marilynissä Lemmikkien salainen elämä. Molempien teattereiden 10 kärjessä -listalla oli neljä samaa elokuvaa: Angry Birds, Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu, Luokkakokous 2 ja Bridget Jones´s Baby.

Bio Rexin loput suosikit olivat Risto Räppääjä ja yöhaukka, Lemmikkien salainen elämä, Deadpool, Suicide Squad, Rogue One: A Star Wars Story ja The Revenant. Marilynin kymppilistalla oli näistä vain Lemmikkien salainen elämä. Pelkästään Marilynin kymppilistalla olivat Ice Age 5, Äkkilähtö, Järven tarina, Miss Peregrine´s Home for Peculiar Children ja Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus.

Koska Marilyn suljettiin jo lokakuussa, loppuvuoden elokuvia ei ole lainkaan sen tilastoissa. Huomio kiinnittyy tilastoissa myös lastenelokuvien suosioon. Kolmen kotimaisen (Risto Räppääjä ja yöhaukka, Angry Birds, Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu) tilastokärjen katsojamäärä oli valtakunnallisissa tilastoissa yhteensä 990 421 ja muiden seitsemän kymppilistalle päässeiden  ulkomaisen elokuvien yhteensä 1776 088 katsojaa.

Hämeenlinna (Bio Rex Verkatehdas)

1 Luokkakokous 2 – Polttarit
2 Risto Räppääjä ja yöhaukka
3 Lemmikkien salainen elämä
4 Angry Birds -elokuva
5 Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!
6 Deadpool
7 Suicide Squad
8 Rogue One: A Star Wars Story
9 Bridget Jones’s Baby
10 The Revenant

Hämeenlinna (Bio Marilyn)

1 Lemmikkien salainen elämä
2 Angry Birds -elokuva
3 Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!
4 Ice Age 5
5 Äkkilähtö
6 Järven tarina
7 Luokkakokous
8 Miss Peregrine`s Home for Peculiar Children
9 Bridget Jones ́s Baby
10 Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus