Kevään aikana tarjotaan yleisölle kaksi ilmaisnäytöstä Hämeenlinnan Kumppanuustalolla. Ne ovat

10_21.4. klo 18.00 Hitusen hämyä -festivaali: Vladimir Menšov, Moskova ei usko kyyneliin (Neuvostoliitto 1979). K12. 140 min. Ulkomaisen elokuvan Oscarilla palkittu, kansainvälisesti ja kotimaassaan menestynyt romanttinen draama. Ilmaisnäytös. Vapaa pääsy. Paikkojen ennakkovaraus. Hämeenlinnan Kumppanuustalo, Kirjastokatu 1. (Kopio: Suomi-Venäjä Seura)Stills hjerte

8.5. klo 18.30 Bille August, Stille Hjerte (Tanska 2014) K12. 97 min. Suomenkielinen tekstitys. Bille Augustin koskettava draama toisen ihmisen ymmärtämisestä. Perhe kokoontuu viettääkseen viimeisen viikonlopun yhdessä äidin toiveen mukaisesti. Kaikki tietävät miten viikonloppu tulee päättymään, mutta elokuva  tarjoaa monta käännekohtaa tilanteessa, jossa mikään ei ole mustavalkoista. Kuinka hyvin tunnemme toisemme? Mitä itse tekisimme samassa tilanteessa? Kuka on valmis uhrautumaan? (Kuukauden pohjoismainen elokuva. Walhalla.)

Varauslomake

Kino Tavast ry:n jäsenille lisää elokuvia. Liity jäseneksi.