Kavin aluesarja on löytänyt paikkansa Hämeenlinnassa. Viime keväänä katsojia oli keskimäärin 55 henkeä näytöstä kohden, mutta syksyn kolmen näytöksen jälkeen  keskiarvo on 73 katsojaa/näytös. Bio Rexin esityssaliin, jossa filmejä voidaan näyttää, mahtuu 98 katsojaa. Viimeksi sali on ollut ääriään myöten täynnä helmikuussa: Yksi lensi yli käenpesän -elokuvan suosio oli edelleen vankkumaton.

Joka näytöksessä on myös niitä, jotka eivät  ole aiemmin kuulleet aluesarjan tarjoamasta mahdollisuudesta nähdä menneiden aikojen laatuelokuvia edulliseen 5 €:n hintaan tiistai-iltaisin Bio Rexissä. Myös jälkikeskusteluihin on osallistunut entistä enemmän väkeä.

Aluesarjanäytöksiä on ollut täällä jo vuodesta 2012 alkaen. Esitettyjen elokuvien luettelosta voi havaita, miten monenlaisia elokuvia sarjassa on esitetty. Ajallinen haarukka on 1920-luvulta nykypäiviin. Tervetuloa edelleen näytöksiin, joista seuraava Alfonso Cuarónin roud movie Äitiäs kans (USA/Meksiko 2001) vie meidät kahden viikon päästä Meksikoon.