Yhdistyksemme Hitusen hämyä -elokuvafestivaalin ohjelma ja muut tiedot löytyvät festivaalin verkkosivulta hitusenhamya.fi. Tiedot muun muassa elokuvista päivittyvät festivaaliin asti. Tervetuloa seuraamaan ja mukaan pääsymaksullisiin tai maksuttomiin tapahtumiin.

PrintVietämme Ingmar Bergmanin 100-vuotisjuhlavuotta ja se näkyy ohjelmistossamme sunnuntaina ja maanantaina.  Professori Jarmo Valkola luennoi mysteereistä Bergmanin elokuvissa ja pääsemme yhdessä katsomaan useita Bergmanin maailmankuuluja elokuvia. Liput nyt myynnissä Bio Rexissä. Ilmaistapahtumien paikkavaraukset täältä.

Lyhytelokuvakilpailun näytös, yleisöäänestys ja palkintojen jako 3.3. klo 12 Bio Rexissä. Mukana tapahtumissa paljon elokuva-alan vieraita, uusia kasvoja ja vahvoja jo kokeneita osaajia.

Katso festivaalin vieraslista.