1. Suunnitteletko uutta harrastusta?

2. Seurassamme löydät itsellesi uudenlaisia elokuvamieltymyksiä. Saat katselu- ja keskusteluseuraa myös elokuvan jälkeen. Kiinnostaako?

3. Jäsenenä saat iästäsi riippumatta henkilökohtaisen 20%:n alennuksen Bio Rexin ohjelmiston elokuvista. Alennus koskee normaalihintaisia näytöksiä maanantaista torstaihin. Myös osasta Kino Tavast ry:n näytöksiä ja pohjoismaisesta sarjasta saat alennuksia. Saat FilmTownin VIP-asiakkuuden ja Episodi-lehden erikoishintaan tilatessasi sen ensimmäistä kertaa. Haluatko edut käyttöösi?

4. Haluatko nähdä enemmän eurooppalaisia, aasialaisia ja eteläamerikkalaisia pitkiä elokuvia, jotka eivät päädy kaupallisesti esitettäviksi?

5. Kaipaatko teatteriin myös dokumentteja ja lyhytelokuvia?

6. Pidätkö tärkeänä lasten ja nuorten elokuvakasvatusta, elokuvailmaisun kehittämistä ja laatuelokuvien ilmaisnäytöksiä koululaisille?

7. Tahdotko varmistaa Kavin aluesarjan (14 klassikkoa/vuosi) ja Kuukauden pohjoismaisen sarjan ( 8 nykyelokuvaa/vuosi)  jatkumisen Hämeenlinnassa?

8. Haluatko, että myös paikalliset elokuvantekijät – sekä uudet että aiemmat – saavat töitään esille ja pääsevät kertomaan niistä?

9. Haluatko olla kehittämässä Hitusen hämyä -elokuvafestivaalia?

10. Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua myös yhdistyksen päätöksentekoon ja  monenlaiseen vapaaehtoistyöhön. Haluatko  vaikuttaa asioihin? Kaipaatko puuhaa? Innostutko yhdessä tekemisestä?

Jos vastasit yhteenkin kohtaan myöntävästi, tervetuloa elokuvan ystävien taide- ja kulttuuriyhdistys Kino Tavast ry:n  jäseneksi!

Yhdistys
Täältä löydät lisäinfoa. 
Jäseneksihakulomake.