Ohjelmistokalenterin viikot alkavat täyttyä ja näytökset varmistua. Kavi esittää kevään aikana vanhaan tapaan Hämeenlinnassa seitsemän elokuvaklassikkoa, joista yksi on kotimainen. Kevään esityssarjan nuorin elokuva on Avatar kymmenen vuoden takaa ja muut elokuvat ovat tasapuolisesti vahvoilta elokuvavuosikymmeniltä 1950- ja 1970-luvulta.

Paljon toivotut ohjaajamestarit Alfred Hitchcock, Elia Kazan ja Jean-Pierre Melville ovat nyt mukana ja pääsemme tutustumaan heidän työhönsä rikosdraamojen kautta.  Kotimaasta esitetään joulukuussa menehtyneen Matti Kassilan rikoskomedia Radio tekee murron. Täyteen aiemmin myyneet Miloš Formanin elokuvat saavat nyt musikaalijatkoa, kun kulttiteos Hair avaa esityskauden. Spektaakkeliohjaaja James Cameron päättää kauden huhtikuussa. Silloin esitettävä Avatar on ajankohtainen, sillä kakkososa pyyhkäisee valkokankaalle 2020.

Elokuvat esitetään edelleen Bio Rexin salissa 4 joka toinen tiistai 29.1. alkaen. Liput maksavat 5 €. Lipunmyynnin avautumisesta informoidaan erikseen.

Lue lisää.