Festivaalin jälkeinen viikko on jo pitkällä, mutta yhä edelleen ajatukset palaavat linnan Kirkkosalin hämärään. Upeat elokuva- ja luentoelämykset seurasivat toisiaan, ja salissa niin naurettiin kuin liikututtiinkin. Suosituimmaksi näytökseksi nousi Susanna Viljanmaan säestämä kinokonsertti Jeanne d’Arcin kärsimys kannoillaan Peter Greenawayn murhamysteeri Piirtäjän sopimus. Kaikki luennot ja elokuvat löysivät yleisönsä, joten me järjestäjätahot voimme olla onnellisia ja kiitollisia! Tästä on mukava aloittaa ensi vuoden festivaalin suunnittelu toden teolla.

Festivaalivastaava Taneli Hiltunen kertoo Kulttuurikiikari-kolumnissaan mietteitä tapahtumakokonaisuuden annista ja saavutetuista tavoitteista.

Tyylinäytteenä kinokonsertin musiikkimaailmasta Susanna Viljanmaan säveltämä ja taituroima alkutekstiteema:

Vielä kerran sydämellinen kiitos kaikille tapahtuman toteuttamiseen osallistuneille ja Kirkkosalissa käyneille!

Kino Tavast ry

Hämeenlinnan Historiallinen Seura ry