Ystävänpäivän hengessä Kino Tavast tekee erikoistarjouksen: kaksi lippua yhden hinnalla! Tulkaa viihtymään rennon yhdessäolon merkeissä Buster Keatonin ajattoman kokovartalokomiikan äärelle pääkirjaston auditorioon Wetterille pe 14.2. klo 18.15. Elokuvana nähdään Keatonin suurimpiin mykkäklassikoihin lukeutuva Sherlock Jr. (USA 1924, 45 min.), joka sai aikoinaan suomennosnimekseen Kovaa kyytiä ja kaunottaria. Siinä filmiprojektorin käyttäjä haaveilee etsivänä toimimisesta ja pistää vähäiset taitonsa peliin, kun hänet lavastetaan taskukellovarkaaksi. Panokset ovat korkeat, sillä kello kuuluu hänen tyttöystävänsä isälle. Luvassa on painovoimaa uhmaavia hulvattomia stuntteja (tietenkin Keatonin itsensä tekeminä), pokerinaamaista elehdintää ja romantiikkaa…

Liput (6 €) käteisellä auditorion ovelta tai verkkokaupastamme – ja ystävä pääsee siis mukaan maksutta. Lipun ostaneet osallistuvat samalla niin ikään päivän teemaa henkivään sydänkakkuarvontaan. Tervetuloa jakamaan yhteisöllinen elokuvahetki ystävyyden kunniaksi!