Kino Tavast järjestää omarahoitteisia pientuotantoja tekeville kurssin, jolla käsitellään tuotannoissa ja niiden levittämisessä tarvittavia sopimuksia. Asiantuntijana on tuottaja Tiina-Mari Pitkänen.

Tiina-Mari Pitkänen
Pientuotantojen sopimuskurssin ohjaaja Tiina-Mari Pitkänen. Kuvaaja Laura Aro.

Kurssin sisältö

Kurssilla käsitellään omarahoitteisten pientuotantojen erilaisia sopimuksia niin tekijöihin kuin esiintyjiinkin liittyen sekä sopimusten merkitystä ja vaikutusta eri osapuolten ja elokuvan levityksen kannalta. 


Esimerkkejä käsiteltävistä sopimuksista

  • Käsikirjoittajasopimus
  • Ohjaajasopimus
  • Muut taiteellisesti vastaavat (kuvaaja-, pukusuunnittelija-, maskeeraja-, lavastaja-, leikkaaja-, äänisuunnittelija- ja säveltäjäsopimus)
  • Esiintyjäsopimukset (näyttelijä-, pienrooli- ja avustajasopimukset)
  • Kuvauspaikka / lokaatiosopimukset


Osallistujat voivat ilmoittautuessaan esittää kysymyksiä, joihin toivoisivat saavansa vastauksia kurssin aikana. Kurssimateriaali jaetaan osallistujille sähköpostitse. 

Laajuus (7,5 h, á 45 min, tauot 30 min)

4.5. klo 9 – 16 Hämeenlinnan kirjasto, ryhmätila A (Huom! Kurssi on muutettu yksipäiväiseksi.)


Ilmoittautuminen

Kino Tavastin verkkokaupan kautta pe 3.5. klo 12.00 mennessä maksamalla kurssimaksun. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 26.4. > 3.5. Kurssilla on tällä hetkellä vapaana 5 paikkaa.


Osallistumismaksu 

50,00 €. Jäsenhinta 37,50 € koodilla.


Peruutusehdot

Jos itse estyt osallistumasta, voit hankkia tilalle toisen osallistujan. Kurssimaksua ei palauteta ilmoittautumisajan päätyttyä. Sairaustapauksissa voidaan kuitenkin käyttää harkintaa tapauskohtaisesti.