Daddy loves you -elokuva on mahdollista nähdä Hämeenlinnassa 3.11. klo 18.00 Bio Marilynissä. Tampereella elokuva oli ohjelmistossa useita viikkoja ja kiertää nyt eri puolilla Suomea.

Ohjaaja Ninni Rokosan dokumentin päähenkilö on hämeenlinnalaissyntyinen huippu-urheilija Jussi Koivula, jonka elämässä nyrkkeilyharrastus ja lajissa menestyminen on ollut monella tavalla ratkaiseva selviytymistekijä.  Hämeenlinnan Kisassa amatöörinyrkkeilyn aloittanut Koivula jäi orvoksi 12-vuotiaana vanhempien kuoltua alkoholin ja päihteiden vuoksi. Samasta syystä hän on menettänyt myös kaksi sisarustaan.

“Rankat kokemukset ovat myös voiman ja valon lähteenä. Kaikilla on mahdollisuus selviytyä. Haluan elokuvallani kannustaa varsinkin nuoria reunalla roikkuvia uskomaan itseensä”, sanoo Daddy loves you -elokuvan ohjaaja Ninni Rokosa.

Elokuvan jälkeen noin klo 19.00 saapuvat elokuvateatteriin ohjaaja Ninni Rokosa ja dokumentin päähenkilö Jussi Koivula keskustelemaan yleisön kanssa elokuvasta. Tapahtuman järjestää Kino Tavast ry yhdessä tuotantoyhtiö Obscure Entertainmentin kanssa.

Daddy loves you, Bio Marilyn, ti 3.11. klo 18. K 12. Elokuvan kesto 56 min. Keskustelu elokuvan päätteeksi. Paikalla Ninni Rokosa ja Jussi Koivula. Liput (5 €) Bio Marilynin lipunmyynnistä.

Elokuvan esittely Obscure Entertainment

Atte Oksasen essee