Koulujen elokuvaviikko on koonnut elokuvakasvatusteemaisen kotitehtäväpaketin, jota myös täydennetään tämän kevään aikana. Tehtävät on ryhmitelty  luokille 0 – 2, luokille 3 – 6 ja luokille 7 – 9 oppiaineittain. Kamerakynäpedagogiikkaa hyödyntäviä vinkkejä löytyy kaikkiin oppiaineisiin.

Kokeile ja käytä etäopetuksessa tai sovella ideoita omiin tehtäviisi.

Myös Koulujen elokuvaviikon pedagoginen oppimisympäristö on kaikkien käytettävissä normaalisti kevään ajan. Sivuilta löytyy muun muassa kotimaisia klassikkoelokuvia ja niihin kattavat oppimateriaalit, kaikkiin eri oppiaineisiin soveltuvia kamerakynän pedagogiikkaa hyödyntäviä tehtäviä ja ohjeet oman elokuvan tekemiseen, elokuvatrikkeihin ja illuusiolelujen askarteluun.

Koulujen elokuvaviikon sivusto tulee jatkossakin olemaan keskeinen Suomen eri elokuvakasvatustahojen toimintoja ja materiaaleja kokoava sivusto. Voimme suositella sen laittamista kirjanmerkkisivuksi.

Elokuvakasvatus on vihdoin saanut myös oman Wikipedia-sivunsa.