Heinäkuun Rec-viikolle 6. – 10.7. voi nyt ilmoittautua tästä linkistä.

Kesäkuun suosittu Rec-viikko saa jatkoa heinäkuussa. Ohjelma ja idea on samanlainen kuin kesäkuussakin. Ohjaajina toimivat elokuvaaja Saija Mäki-Nevala, medianomi Risto Huovinen ja Aimokoulussa syksyllä kuvataiteen opettajana aloittava animaationtekijä Kaisa Lenkkeri. Vierailijoina ovat droneasiantuntija Viljami Tabell sekä Jouni Uotinen. Viikon järjestämistä tukee taloudellisesti Rengon Säästöpankkisäätiö. Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Arx ja Aimokoulu antavat käyttöön muun muassa tiloja ja välineitä.

Mitä osallistujilta toivotaan?

Osallistujien toivotaan olevan noin 9 – 13-vuotiaita. Ennakko-osaamista ei vaadita, kiinnostus riittää. Tiimitaitoja ja luovaa kekseliäisyyttä tarvitaan.

Mitä Rec-viikolla tapahtuu?

Päivittäinen työskentelyaika on noin 6 tuntia aikavälillä klo 9 – 15. Viikon aikana tutustut muihin elokuvanteosta kiinnostuneisiin, näet muutamia elokuvaesimerkkejä ja teet ohjaajasi opastuksella kuuden hengen pienryhmässä oman lyhytelokuvan. Työ alkaa käsikirjoittamisesta ja päättyy elokuvan katsomiseen.

Osallistuminen lyhytelokuvakilpailuun

Mikäli tekijäryhmä haluaa, se voi osallistua elokuvallaan Kino Tavast ry:n järjestämään Hitusen hämyä -elokuvakilpailuun. Myös Red Carpet -elokuvafestivaali on kiinnostunut ottamaan ohjelmistoonsa lasten elokuvia.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu (100 €) sisältää lämpimän aterian ja välipalan. Lasku toimitetaan heinäkuun alussa pääsääntöisesti sähköpostitse.

Ilmoittautuminen 26.6. mennessä (aikaa jatkettu 28.6. saakka)

Rec-viikolle otetaan vain 18 osallistujaa. Nopeasti toimimalla varmistat paikkasi. Viikolle ilmoittaudutaan 28.6. mennessä verkkolomakkeella.

Kino Tavast ry:n vastuuhenkilö Ulla Lappalaiseen saa yhteyden Ota yhteyttä -lomakkeella  tai sähköpostitse kinotavast AT gmail.com. Jos lähetät soittopyynnön, hän ottaa yhteyttä sinuun toivomanasi aikana (myös iltaisin).

Kutsukirje

Rec-viikolle pääsy vahvistetaan viimeistään 29. kesäkuuta. Huoltajan sähköpostiin toimitettavassa kutsukirjeessä kerrotaan tarkemmat tiedot päivittäisistä työskentelypaikoista, -ajoista ja käytänteistä.

Vakuutus ja turvallisuus

Vakuutamme osallistujat tapaturman varalta. Vakuutus kattaa työskentelyajan lisäksi kotimatkat. Noudatamme lastenkulttuurikeskus Arxin päivittyvää turvallisuusohjeistusta.

Peruutusoikeus

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymiseen asti voi ilmoittautumisen kuitenkin perua kustannuksitta. Kutsukirjeessä annamme lisätiedot myöhempien peruutusten ehdoista. Varaamme oikeuden perua Rec-viikko tai siirtää järjestämisajankohtaa, mikäli epidemiatilanne muuttuu rajusti ja estää viikon turvallisen toteuttamisen. 

Viikon järjestäjät

Rec-viikon järjestää Kino Tavast ry. Yhteistyökumppaneina ovat Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Arx ja Aimokoulu.