Yhdistystorilla tavataan! Lähtölaukauksena kohti syksyä Kino Tavast on mukana Kaupunkikeskusta-yhdistyksen järjestämässä toripäivässä lauantaina 8.8. klo 10-15.

Jaossa on syksyn ohjelmaesitteitä ja elokuvakilpailujulisteita sekä infoa aikuisten elokuvakurssista, sunnuntaina 13.9. Suistoklubilla klo 17-19  järjestettävästä Morricone-illasta ja viikonloppuna 24.-25.10. Museo Militarian elokuvasalissa koittavasta Hitusen hämyä: Seikkailu -festivaalista. Vaihdetaan ajatuksia ja kuulumisia rennossa tunnelmassa käsidesin äärellä. Samalla voi tutustua myös yhteistyökumppanimme Hämeenlinnan Historiallisen Seuran toimintaan.

Toripäivän huipennuksena on omalta osaltamme elokuva-aiheinen 10 minuutin tietokilpailu lavalla klo 14 aikoihin. Siinä toisistaan ottavat leikkimielisesti mittaa Kino Tavastin, Kanta-Hämeen kirjailijayhdistys Vana-66:n ja Hämeenlinnan Kameraseuran joukkueet, joten kannattaa viivähtää ja kannustaa kaikkia tasapuolisesti.

Yhteisöllisyydessä on voimaa!

IMG_0453
Lauantain tietokilpailun kiertopalkinto: Riihipöllö. Iittala julkaisi Oiva Toikan ensimmäisen lasilinnun vuonna 1972. Kuva: Ulla Lappalainen