Eilisestä Yhdistystorista tuli menestys: Saimme jaettua tietoa syksyn näytöksistä ja muusta toiminnasta, keskustelu soljui vapaasti ja energiset lavaesitykset viimeistelivät tunnelman! Elokuvatietokilpailu toi oman hauskan lisänsä.

Kisaamassa olivat Hämeenlinnan Kameraseurasta Anita Lehtonen, Hannu Lehtonen ja Sirkka Liisa Ruoho, Kanta-Hämen kirjailijayhdistys Vana -66:sta Pia Kaulio, Joel Ritala ja Annele Grönroos-Saikkala sekä Kino Tavastista Ritva Nikkilä, Jouni Uotinen ja Timo Miettinen. Juontaja toimi kysymykset laatinut puheenjohtaja Taneli Hiltunen, ja tuomaroinnin ja pisteenlaskun hoiti Tuija Tiala.

Vääntö jatkui tasaisena aina viime hetkille asti, sillä kymmenen peruskysymyksen jälkeen joukkueet olivat tasapisteissä. Kaksi lisäkysymystäkään ei tuonut ratkaisua, mutta kolmannella Kameraseura ja Kino Tavast lunastivat paikkansa ratkaisevaan mittelöön.

Neljännessä lisäkysymyksessä oma joukkueemme otti ensin vastausvuoron ja tiesi aivan oikein, että Christopher Lee on näytellyt sekä Tähtien sota– että Taru sormusten herrasta -saagoissa. Onnittelut voitosta kolmikollemme, ja yhtäläinen suurkiitos kutsujoukkueille!

Kiertopalkinto eli Oiva Toikan Riihipöllö-lasilintu, jonka ensimmäset yksilöt valmistettiin Iittalan lasitehtaalla vuonna 1972, asustaa puheenjohtajan kotona, kunnes ensi vuonna koittaa seuraavan visan aika. Toivottavasti silloin Riihipöllö-visaan osallistuu vielä lisää kulttuuriyhdistyksiä. Kutsuja lähetellään ensi vuonna!

Syksyn odotus on avattu – nähdään ihan kohta elokuvasaleissa!

117234699_10220036160386587_6336528960405433266_o
Tuija Tiala ja Taneli Hiltunen torihumussa. Kuva: Jouni Uotinen