Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä lukien. Myös kaikkien aiemmin ostettujen lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty vuoden 2021 loppuun saakka riippumatta ostoajankohdasta.

Lahjakortilla (25 €) voit muistaa ystävääsi tai läheistäsi. Lahja sopii monelle, ja sillä voi maksaa tapahtuma- ja näytöslippuja sekä kursseja ja koulutuksia, jopa jäsenmaksumme.

Verkkokauppaostoksen jälkeen sähköinen lahjakorttitosite saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat muistaa kuvassa olevan kaltaisella värillisellä lahjakortilla, ota yhteyttä, niin toimitamme sen erikseen.

Lahjakortti voi olla ratkaisu myös lippujen osto-ongelmaan siinä tapauksessa, että ei ole käytössä tulostinta verkkokaupasta ostetun lipun tulostamiseen eikä älykännykkää, josta voisit näyttää ostamasi lipun ovella. Jos ostat 25 €:n lahjakortin verkkokaupasta, voit tilata ja varata näytöksiin lippuja puhelimitse ma-pe klo 12 – 13. Sähköpostiisi saapuvassa lipussa on puhelinumero, johon soittamalla asia hoituu. Yhteyttä voi ottaa myös yhteystietolomakkeellamme.