Hitusen hämyä -festivaalin yhteydessä sunnuntaina 25.10. järjestetään lasten Sukella seikkailuun -animaatiopaja klo 14.15 – 15.45 Museo Militarian isossa Tykkihallissa. Pajan pääohjaajana toimii Aimokoulun kuvataiteen lehtori ja animaationtekijä Kaisa Lenkkeri. Osallistujat, joita otetaan enintään 10, jaetaan kahteen ryhmään. Ikärajaa ei ole, mutta suositusikä on 5 – 10 vuotta. Nuorimpien kanssa aikuinen voi tarvittaessa tulla mukaan. Huoltajat voivat pajan aikana käydä myös katsomassa festivaalielokuvan Aavikon laki.

Paja toteutetaan huolehtien turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Omat värikynät ja sakset mukaan. Osallistujat saavat turvaohjeet sähköpostiin viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Paja liittyy löyhästi festivaalilla esitettävään Olle Hällbomin elokuvaklassikkoon Saariston lasten suuri seikkailu (1967), ja elokuvalipun ostaneilla on etusija päästä pajaan. Ilmaiseen pajaan voi osallistua myös elokuvaa katsomatta. Pajaan on imoittauduttava viimeistään su 25.10. klo 12.00 mennessä tällä lomakkeella.

Mikäli osallistuminen peruuntuu, siitä on ilmoitettava sähköpostilla kinotavast AT gmail.com tai Ota yhteyttä -lomakkeella.

Vihdoin meillä on mahdollisuus toteuttaa paljon toivottu animaatiopaja, tosin tällä kertaa vain lyhyenä maistiaispalana. Pajan järjestämistä tukee Etelä-Hämeen Osuuspankki.