Kino Tavast ja Olutravintola Birger järjestävät ke 15.12. klo 18.00 pääsymaksuttoman Tim Burtonin painajainen ennen joulua (1993) -näytöksen.

Tim Burtonin ideoimassa huikean mielikuvituksellisessa ja taidokkaassa animaatioelokuvassa ”Kurpitsakuningas” Jack Skellington (äänenä Chris Sarandon ja laulajana elokuvan musiikin säveltänyt Danny Elfman) kyllästyy Halloweenin järjestämiseen ja eksyy kaupunkiin, jossa vietetään joulua. Jack yrittää saada Halloween-kaupunkinsa asukkaat innostumaan joulusta, vaikka hänen omakin käsityksensä siitä on hyvin rajallinen. Samalla räsynukke Sally (Catherine O’Hara) alkaa tuntea romanttista vetoa Jackiin, jonka pakkomielle jouluun saa aikaan yhä äkkiväärempiä käänteitä. Ne kannattaa tulla todistamaan paikan päälle!

Elokuvan tehosteet huomioitiin Oscar- ja musiikki Golden Globe -ehdokkuudella.

Varaa lippu ilmaisnäytökseen Kino Tavastin verkkokaupasta https://kinotavast.tapahtumiin.fi/.

Koronapassi ja maskisuositus.

Henry Selick, Tim Burtonin painajainen ennen joulua (The Nightmare Before Christmas, USA 1993) ke 15.12. klo 18.00 Olutravintola Birgerissä. K12. 76 min.